loader image

Schoonmaak voor de overheid

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort of omstreken voor uw bedrijf? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Succlean is de schoonmaakpartner voor vele overheden zoals ministeries, gemeentes, provincies, politie en justitie. Wij zijn méér dan alleen een schoonmaakbedrijf. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud. Maar naast onze schoonmaakdiensten als schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en industriële reiniging kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste. 

Het voordeel hiervan is dat u compleet ontzorgt wordt door Succlean. U heeft daarnaast slechts één aanspreekpunt voor alle diensten die u bij ons af neemt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

‘Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. heeft voor ons de schoonmaak gedaan tijdens de bouw van ons nieuwe pand in Leusden. Daarna is na de oplevering het nieuwe pand ook nog eens grondig schoongemaakt. Vervolgens is het oude pand ook schoongemaakt, zodat deze netjes is achtergelaten voor de nieuwe huurder. De schoonmaakwerkzaamheden zijn allemaal op een uitstekende manier uitgevoerd. Voor het nieuwe pand hebben we met Succlean een contract afgesloten voor de levering van alle supplies voor de toiletgroepen en de pantry’s.

Wij zijn erg blij met de prettige manier van meedenken en het regelen van de contracten.’

Gert-Jan Brouwer

Gemeente Leusden

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.