loader image

Schoonmaak voor de overheid

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Het is belangrijk dat alle kantoren, vergaderruimtes en kantines goed schoongemaakt worden, ook bij de branche overheid. De schoonmakers van Succlean komen graag in de panden van de overheid schoonmaken om zo de werkomgeving stofvrij te maken. Wij begrijpen het erg goed als u extra handen zoekt in de schoonmaak. Wij staan daarom graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Deze diensten verrichten wij in de overheid branche 

De schoonmakers van Succlean zijn van alle markten thuis. Zo kunt u bij ons terecht voor schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, sanitaire producten, glasbewassing en industriële reiniging. Onder specialistische reiniging valt tapijtreiniging, gevelreiniging en Nano-coating 

Wat valt er onder schoonmaakonderhoud? 

Schoonmaakonderhoud is een breed begrip. Bij schoonmaakonderhoud komen onze schoonmakers regelmatig uw ruimte of gebouw schoonmaken zodat er een gezonde en schone omgeving wordt behouden. U kunt denken aan de taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen en het schoonmaken van het sanitair. Door regelmatig schoon te maken zal de hygiëne verbeterd worden en zullen bacteriën en ziektekiemen verwijderd worden. Een schone werkomgeving verhoogd ook nog eens de productiviteit van werknemers. Bent u erg enthousiast geworden en bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Vraag online een offerte aan.  

De voordelen van het uitbesteden van de schoonmaakdiensten 

Het uitbesteden van de schoonmaakdiensten voor de overheid kent veel voordelen. Zo is er professionele expertise vanuit Succlean, ons schoonmaakbedrijf heeft de kennis en ervaring om hoge kwaliteit te leveren, inclusief gespecialiseerde schoonmaaktechnieken en maken we gebruik van professionele apparatuur en materialen. Het kan ook kostenbesparend zijn omdat het bedrijf geen investeringen hoeft te doen in apparatuur, materialen, training of salarissen van schoonmaakpersoneel. Wij van Succlean zijn erg flexibel in onze schoonmaakdiensten en maken dit ook graag op maat voor u. Denk hierbij aan periodieke schoonmaak of eenmalige opdrachten. U kunt bij ons hoge kwaliteit verwachten. Om dit te realiseren maken we gebruik van de nieuwste technologieën en methoden.  

‘Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. heeft voor ons de schoonmaak gedaan tijdens de bouw van ons nieuwe pand in Leusden. Daarna is na de oplevering het nieuwe pand ook nog eens grondig schoongemaakt. Vervolgens is het oude pand ook schoongemaakt, zodat deze netjes is achtergelaten voor de nieuwe huurder. De schoonmaakwerkzaamheden zijn allemaal op een uitstekende manier uitgevoerd. Voor het nieuwe pand hebben we met Succlean een contract afgesloten voor de levering van alle supplies voor de toiletgroepen en de pantry’s.

Wij zijn erg blij met de prettige manier van meedenken en het regelen van de contracten.’

Gert-Jan Brouwer

Gemeente Leusden

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.