Home / Schoonmaakbedrijf Soesterberg

Schoonmaakbedrijf Soesterberg

De werkzaamheden die wij voor u uit handen kunnen nemen

Succlean is in Soesterberg erg actief met verschillende schoonmaak werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing en specialistische reiniging. Bij schoonmaakonderhoud komen onze medewerkers regelmatig bij u schoonmaken en houden ze een logboek bij van het maatwerk. Succlean verzorgd ook de sanitaire producten zoals toiletpapier, zeep, zeepdispensers en luchtverfrissers. Natuurlijk doen we meer dan dit. U heeft keuze uit een ruim aanbod aan producten. Ons glasbewassing aanbod is voor zowel de binnenkant als voor de buitenkant. Bij specialistische reiniging kunt u denken aan vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en  industriële reiniging. Dit heeft betrekking op alle reinigingsactiviteiten die wij verrichten binnen de industrie.

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Soesterberg

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Soesterberg ook inschakelen voor andere diensten. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u een huismeester of receptioniste nodig heeft. Ook hebben wij ook veel ervaring voor bedrijfscatering wat wij ook graag bij u komen verzorgen. Ons team bestaat uit meer dan 100 medewerkers die graag voor u aan het werk gaan. Zou u graag meer informatie willen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Succlean

De reden waarom veel klanten in Soesterberg voor ons hebben gekozen is omdat wij hoge kwaliteit schoonmaakwerk leveren. Bij Succlean hanteren we korte communicatielijnen waardoor de communicatie goed verloopt. Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en daarom staat onze telefoon 24/7 aan. Zou u graag een offerte willen aanvragen? Dit kan eenvoudig online gedaan worden. U krijgt binnen 1 werkdag reactie op uw aanvraag.

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf kiezen

  • Vaste medewerkers op locatie
  • Vrijblijvende afspraak op locatie
  • Korte communicatielijnen
  • Vaste all-inclusive maandprijs
  • Goede telefonische bereikbaarheid 24/7
  • Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar
  • Professionele herkenbare bedrijfskleding
  • Camaliteiten-, spoed en invalschoonmaak
  • Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag
  • Online portaal voor klanten en medewerkers

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?