loader image

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Soesterberg

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die u volledig kan ontzorgen? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij zijn namelijk hét schoonmaakbedrijf in Soesterberg. Wij maken schoon op kantoren, zorginstellingen, scholen, evenementen, sportaccommodaties, VVE en ga zo maar door. Succlean gaat voor kwaliteit en zorgt dat het echt schoon is. U krijgt bij ons vaste medewerkers op locatie die nachten, weekenden en feestdagen beschikbaar zijn. Zou u graag meer informatie willen over ons schoonmaakbedrijf in Soesterberg? Neem gerust contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf Soest

Ons schoonmaak aanbod in Soesterberg

Wij zorgen voor écht schoon, waarbij de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud in Amersfoort centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverleningen. Zo kunt u bij ons terecht voor een huismeester of receptioniste. Voor alle diensten heeft u slechts één aanspreekpunt binnen Succlean.

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

De werkzaamheden die wij voor u uit handen kunnen nemen

Succlean is in Soesterberg erg actief met verschillende schoonmaak werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing en specialistische reiniging. Bij schoonmaakonderhoud komen onze medewerkers regelmatig bij u schoonmaken en houden ze een logboek bij van het maatwerk. Succlean verzorgd ook de sanitaire producten zoals toiletpapier, zeep, zeepdispensers en luchtverfrissers. Natuurlijk doen we meer dan dit. U heeft keuze uit een ruim aanbod aan producten. Ons glasbewassing aanbod is voor zowel de binnenkant als voor de buitenkant. Bij specialistische reiniging kunt u denken aan vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en  industriële reiniging. Dit heeft betrekking op alle reinigingsactiviteiten die wij verrichten binnen de industrie.

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Soesterberg

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Soesterberg ook inschakelen voor andere diensten. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u een huismeester of receptioniste nodig heeft. Ook hebben wij ook veel ervaring voor bedrijfscatering wat wij ook graag bij u komen verzorgen. Ons team bestaat uit meer dan 100 medewerkers die graag voor u aan het werk gaan. Zou u graag meer informatie willen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Succlean

De reden waarom veel klanten in Soesterberg voor ons hebben gekozen is omdat wij hoge kwaliteit schoonmaakwerk leveren. Bij Succlean hanteren we korte communicatielijnen waardoor de communicatie goed verloopt. Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en daarom staat onze telefoon 24/7 aan. Zou u graag een offerte willen aanvragen? Dit kan eenvoudig online gedaan worden. U krijgt binnen 1 werkdag reactie op uw aanvraag.

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert, Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vraag hieronder direct een offerte aan