loader image

Schoonmaakbedrijf Den Dolder

Is uw bedrijf gevestigd in Den Dolder en bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf? Stop met zoeken want bij Succlean kunnen we u volledig ontzorgen. Wij zijn van alle markten thuis als het om schoonmaken gaat. In Den Dolder maken we momenteel schoon bij sportscholen, kantoren en zorginstellingen. Zou u graag meer informatie willen over ons schoonmaakbedrijf in Den Dolder? Neem gerust contact met ons op.  

De werkzaamheden die wij aanbieden in Den Dolder 

Bij Succlean kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot aanbod in schoonmaakwerkzaamheden opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor: 

Wist u dat wij meer zijn dan alleen een schoonmaakbedrijf? Wij vinden het belangrijk om u volledig te ontzorgen en dat doen wij ook op het gebied van een huismeester, receptioniste en de bedrijfscatering. Voor meer informatie over de kosten kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen via onze website.  

De specialistische reiniging van Succlean 

De specialisten van Succlean komen graag bij u langs voor tapijtreiniging, gevelreiniging en nano-coating. Succlean zorgt ervoor dat alles écht schoon is. Het is belangrijk om met regelmaat uw tapijt te reinigen. Met een stofzuiger maak je alleen de oppervlakte schoon en niet het stof wat er is in getrokken. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om alles goed schoon te krijgen. Vaak wordt de gevel ook vergeten tijdens het schoonmaken. Een gevel is de uitstraling van een pand en moet daarom goed onderhouden worden. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid op ons.  

Ons schoonmaakbedrijf Den Dolder is actief in veel branches 

Ons schoonmaakaanbod biedt voor veel branches de oplossing. Wij bieden voor veel uitlopende sectoren schoonmaakwerk aan. Zo kunt u ons inschakelen bij evenementen, hotels, scholen, tandartspraktijk en ga zo maar door. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.  

Succlean is er voor iedereen

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Waarom klanten voor Succlean als schoonmaakbedrijf Soest kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor al uw schoonmaakwerkzaamheden?

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in verdient onze aandacht en de beste zorg. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Vraag hieronder direct een offerte aan