Home / Mvo

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Succlean

keurmerk schoon

Keurmerk schoon

Keurmerk schoon

Elk schoonmaakbedrijf dat aan de strengste eisen en normen wil voldoen, dient over het Keurmerk Schoon te beschikken. Dit is het keurmerk van de Nederlandse schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Keurmerk Schoon is een certificering die betrouwbaarheid en kwaliteit vertegenwoordigt. Succlean wordt jaarlijks gecontroleerd op zaken als veiligheid, wetten en regels, vakkundig en nauwkeurig schoonmaken en het naleven van de CAO.

Onze zelfverklaring: Zelfverklaring schoonmaakbedrijf Succlean

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verantwoord Ondernemen

Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf zijn we actief betrokken bij goede doelen en maatschappelijke projecten. Succlean is in de kern een schoonmaakbedrijf, maar we vinden het belangrijk om ook wat voor onze omgeving te doen.

We steunen lokale sportverenigingen en ondersteunen met plezier diverse maatschappelijke initiatieven. Ook geven we mensen met een beperking op de arbeidsmarkt een plek binnen ons bedrijf. Iets moois doen voor de wereld is ons grootste goed.

Zeepflessen

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij Succlean leveren we onze dienstverlening op een duurzame manier. We werken zoveel mogelijk met producten die het eco-keurmerk hebben en die op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd zijn. Daarnaast doen we aan duurzame inzetbaarheid.

We besteden veel aandacht aan de leercultuur voor onze medewerkers en leidinggevenden. Succlean neemt deel aan de regeling voor duurzame inzetbaarheid van het Agentschap SZW. Hierbij creëren we een werkomgeving waarin de mogelijkheden voor persoonlijke groei en een professionele ontwikkelroute geoptimaliseerd zijn.

NEN 4400

Veiligheidsbeleid

Veiligheidsbeleid

We dragen onze medewerkers op handen en daarom zorgen we voor een veilige werkomgeving. Onze medewerkers zijn verzekerd en werken met veilige producten.

Ecologische schoonmaakmiddelen dragen bij aan de veiligheid van medewerkers tijdens het werk. We zijn actief betrokken bij het werkproces van onze schoonmaakmedewerkers en streven constant naar een optimale werkomgeving.

code verantwoordelijk marktgedrag

Code verant­woordelijk markt­gedrag

Code verant­woordelijk markt­gedrag

Deze Code is in 2011 in het leven geroepen door ondernemersorganisatie OSB om de nadelige effecten van marktwerking tegen te gaan. Met het ondertekenen van deze Code erkennen wij de verantwoordelijkheid die ons schoonmaakbedrijf heeft ten aanzien van o.a. werknemers, leveranciers, concurrenten en klanten.

Alle medewerkers van Succlean zijn aanspreekbaar op de code. Controleer onze inschrijving in het register van de Code.

Onze zelfverklaring: Zelfverklaring schoonmaakbedrijf Succlean

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?