loader image

Schoonmaakbedrijf Leusden voor de zakelijke markt

Succlean is al jaren hét schoonmaakbedrijf van Leusden. Sinds de oprichting in 2003 in Leusden kenmerkt Succlean zich aan haar kenmerkende werkwijze. Succlean belooft hoge kwaliteit en ziet erop toe dat deze belofte nagekomen wordt. De resultaten van deze controles worden teruggekoppeld door uw vaste aanspreekpunt. Lees meer over schoonmaakonderhoud in Leusden.

Ons schoonmaak aanbod in Leusden

Wij zorgen voor écht schoon in Leusden, waarbij de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverlening

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

Gevelreiniging voor noodzakelijk onderhoud

Frequente reiniging is noodzakelijk voor het behoud van de gevels in Leusden. Door hun gevel op tijd te laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf in Leusden besparen Leusdenaren onderhoudskosten en herstelkosten. Het is van groot belang dat de juiste methode voor de gevel geselecteerd. Onze specialisten bekijken gratis uw gevel om de juiste diagnose te stellen. Meer informatie over gevels reinigen in Leusden.

Schone glazen voor een mooi Leusden

Elke dag rijden onze glazenwassers heel Leusden door om glazen te wassen bij bedrijven en instellingen. Van de Randweg tot de Ambachtsweg zorgen de glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf in Leusden voor schone ramen. Leusden kiest voor de stipte glazenwassers van Succlean, voor gegarandeerd schone ruiten, zowel van binnen als van buiten. Voor de glasbewassing in Leusden gebruikt Succlean de nieuwste technologieen

Tapijtreiniging in Leusden

Leusdenaren houden van mooie tapijten. Om hun tapijt zo lang mogelijk goed te houden kiezen veel inwoners van Leusden voor tapijtreiniging van ons schoonmaakbedrijf . Succlean belooft de inwoners van Leusden niet alleen een schoon tapijt, maar ook een langere levensduur van het tapijt. Bent u ook benieuwd naar de beste manier om uw tapijt te reinigen?

Specialistische reiniging

Bewoners van Leusden bellen schoonmaakbedrijf Succlean regelmatig voor zonnepaneelreiniging, graffitireiniging, vloerreiniging of computerreiniging. De specialisten van Succlean staan goed bekend doordat ze nauwkeurig kijken, luisteren en reinigen. Lees meer over de reiniging van uw vloeren, computers of zonnepanelen in Leusden.

Wij werken onder andere voor:

Kantoorpanden

Gezondheidscentra

Huisartspraktijken

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Aanvullende schoonmaakdiensten in Leusden

Hoe vaak moet u wat schoonmaken om mensen op een prettige manier te kunnen ontvangen in uw pand? De medewerkers van schoonmaakbedrijf Succlean delen graag gratis hun jarenlange ervaring met u. Daarnaast bieden wij u schoonmaakartikelen, catering en ontruimen wij uw zaal in Leusden. Onze aanvullende diensten zijn voor heel Leusden beschikbaar.

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf in Leusden kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan