loader image
tapijt laten reinigen

Specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Succlean is de specialist in de regio Leusden – Amersfoort voor specialistische reiniging. Of het nu gaat om het vloer onderhoud, gevelreiniging of tapijtreiniging. Succlean zorgt voor het gewenste resultaat.

Vloer onderhoud

Regelmatig vloeronderhoud is essentieel voor het behoud van een vloer. De methode van reiniging verschilt per vloer. Grofweg maken we onderscheid tussen harde vloeren en elastische vloeren. Er zijn veel verschillende typen harde vloeren en elastische vloeren.

Type vloer

Elke vloer vereist zijn eigen specifieke aanpak voor schoonmaak en onderhoud. Zo kristalliseren we marmeren vloeren en conserveren we linoleumvloeren.

Wat het verschil is, legt onze vloerenspecialist graag aan u uit. Reinigen van een vloer zorgt ervoor dat de vloer langer mee gaat. Daarnaast maakt het de ruimte prettiger om te wonen of te werken.

Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt het vloeronderhoud van Gezondheidscentrum Kattenbroek in Amersfoort en Gezondheidscentrum Zielhorst.

Gevelreiniging

Lang werd er gedacht dat gevelreiniging alleen van belang was voor de uitstraling van een pand. Natuurlijk is de uitstraling erg belangrijk, maar door onderzoek en ervaring zien steeds meer ondernemers in dat gevelreiniging noodzakelijk is voor het onderhoud van hun pand. Zo lijkt mos op een gevel onschuldig, maar bij vorst zet mos uit, waardoor de gevel gaat scheuren. Gevelreiniging zorgt voor behoud van uw gevel.

Methode voor gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Succlean bepaalt per situatie de methode voor gevelreiniging. Het materiaal van de gevel en de aard van de vervuiling zijn hiervoor het uitgangspunt. Het is belangrijk om een vervuilde gevel op een veilige manier te reinigen.

Als er een verkeerde reinigingsmethode wordt gekozen, kan dit leiden tot onherstelbare schade aan de gevel. De ervaren gevelreinigers van Succlean doen onderzoek naar de ondergrond en de aard van de vervuiling, zodat zij de juiste reinigingsmethode kiezen.

Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt onder andere gevelreiniging voor Gezondheidscentrum Zielhorst.

Tapijtreiniging

Door intensief gebruik vervuilt uw tapijt. Deskundige tapijtreiniging beperkt slijtage tot een minimum. Regelmatig komen de tapijtreinigers van Succlean tapijt tegen dat op het oog redelijk schoon lijkt. Vaak is er dan toch sprake van egale vervuiling, waardoor tapijt ongemerkt slijt. Door tapijt tijdig te reinigen, gaat het zichtbaar langer mee.

Methode voor tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een vak apart. Tapijten verschillen in materiaal en afwerking. Ook bestaat er verschil in de aard en mate van vervuiling. Hierdoor bestaan er talloze combinaties van typen tapijt met vervuiling.

Daarom adviseert schoonmaakbedrijf Succlean om een professionele tapijtreiniger te laten bepalen welke reinigingsmethode de beste is voor uw tapijt. De tapijtreiniger van Succlean komt graag bij u langs.

Nano coating

Wilt u uw ramen en kozijnen er weer glanzend eruit laten zien? Dan is Nano coating hier de juiste manier voor. Bij Nano coating worden er deeltjes gehecht aan de oppervlakte waardoor uw ramen en kozijnen hun glans weer terugkrijgen.

Deze deeltjes zorgen er ook voor dat vuil zich niet meer kan hechten aan het oppervlak. Het product is UV bestendig en niet schadelijk voor het milieu.

Door Nano coating toe te passen ziet uw huis of pand er weer een stuk beter uit!

Wij werken in de volgende regio’s:

Utrecht

Vraag hieronder direct een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.