Home / Industriele Reiniging

Industriële reiniging van Succlean

Binnen bepaalde branches volstaan reguliere schoonmaakwerkzaamheden niet. Industriële reiniging bevat alle specialistische oplossingen voor bedrijven. Het gaat hier altijd over maatwerk. Afhankelijk van het betreffende vakgebied is de combinatie van middelen, technieken en materialen essentieel.

Gecertificeerde en veilige werkzaam­heden

Het reinigen van industriële toepassingen is specialistisch werk. De professionele reinigers van Succlean hebben een VCA Certificaat, een NEN 3140 keurmerk en werken volgens vastgestelde richtlijnen. We houden te allen tijde rekening met veiligheidsprocedures, hygiëne-standaarden en algehele netheid.

De reinigings­activiteiten van Succlean

Hogedrukreiniging

Op productieplekken is reiniging met een hogedrukspuit nodig. Bij hogedrukreiniging werken wij met waterstraal units. Zo bieden we een snelle en effectieve vorm van reiniging, zodat er geen aangekoekte productieresten overblijven.

Gevelreiniging

De buitenkant van een gebouw krijgt flink wat te verduren. Alg, kalk, roet: een gevel dient om de paar jaar gereinigd te worden. Optioneel gebruiken we impregneermiddelen, die ervoor zorgen dat de gevel van een gebouw er weer als nieuw uitziet.

%

Je titel komt hier

Chemische reiniging

Voor plekken die fysiek niet toegankelijk zijn, gebruikt Succlean chemische reiniging. Hierbij leggen we water met chemicaliën aan, dat door een installatie circuleert. Met als resultaat dat vuil wordt opgelost en afgevoerd.

Een schoonmaak­oplossing voor elke branche binnen de zakelijke markt

Succlean werkt voor:

  • Kantoren
  • Gezondheidscentra
  • Zorgorganisaties
  • Kinderdagverblijven
  • Scholengemeenschappen
  • Sportclubs
  • VVE
  • Hotels

Vraag hieronder direct een offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie!

Bedankt voor je aanvraag!

Wij hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Hoogwerker buitenkant gebouw schoonmaken

Duurzame Industriële reiniging in regio Leusden / Amersfoort en omstreken

Onze reinigers zijn voorzien van een VCA Certificaat en werken volgens strikte veiligheidsnormen. Zo zijn we bevoegd om elke industrie te voorzien van service.

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?