loader image

Industriële reiniging Amersfoort en omstreken

Industriële reiniging is een specialistische schoonmaakdienst die we in de gehele regio Amersfoort en omstreken aanbieden. Industriële reiniging heeft betrekking op alle reinigingsactiviteiten binnen de industrie. Door de diversiteit aan industrieën is industrieel reinigen een breed vakgebied. Het aantal verschillende reinigingsoplossingen is bijna onbeperkt. Het is maatwerk en vaak is het de combinatie van middelen, technieken en de te reinigen materialen die het industriële reinigingsproces tot een succes maken.

Welke industriële reinigingsoplossing het meest geschikt is, is niet alleen afhankelijk van uw eigen situatie. Voor iedere branche geldt namelijk een aantal specifieke wensen en eisen.

Industriële reiniging

Het verschil tussen industriële reiniging en industriële schoonmaak

Bij industriële schoonmaak gaat het om gewoon schoonmaakonderhoud van ruimtes binnen de industrie zoals ramen lappen en bureaus poetsen van kantoren.

Industriële reiniging of industrial cleaning omvat alle vormen van specialistische reinigingsactiviteiten die binnen de industrie plaatsvinden. Denk hierbij aan vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging

Vacuümreiniging

Vacuümreiniging

Vacuümreiniging wordt gebruikt voor het verwijderen van productresiduen en afvalproducten die vloeibaar of poedervormig zijn of vloeibaar gemaakt kunnen worden, zodat deze met vacuümwagens kunnen worden afgevoerd.

Hogedrukreininging

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging wordt gebruikt voor het verwijderen van aangekoekte productieresten of anderszins aangekoekte restanten welke niet gewenst zijn. Het inzetten van hogedruk-waterstraal units met drukken tot 2.500 bar biedt snelle en effectieve oplossingen voor de reiniging en verwijdering van deze materialen en reststoffen

Chemische reiniging

Chemische reiniging

Chemische reiniging wordt toegepast bij installaties die moeilijk of helemaal niet toegankelijk zijn. Het wordt toegepast indien de installatie moet worden gereinigd zonder demontage. Hierbij wordt water aangelengd met chemicaliën door de installatie gecirculeerd, waarbij de vervuiling wordt opgelost en daarna afgevoerd. 

Opleiding en certificering

Succlean zorgt ervoor dat alle medewerkers over voldoende kennis beschikken om de risico’s van hun werk adequaat in te kunnen schatten. Met een VCA certificaat zijn de reinigers die bij u komen in staat om veilig en kwalitatief te werken. Door zo veilig mogelijk en volgens vastgestelde richtlijnen te werken, kunnen onveilige werksituaties en ongelukken tot een minimum worden beperkt.

 

 

VCA Certificering

Industriële reiniging bij Succlean

Door te kiezen voor industriële reiniging laat u het industrieel reinigen over aan professionals. Onze schoonmaakprofessionals weten precies hoe zij alles aan moeten pakken en volgen het opgestelde plan van aanpak. Wij houden te allen tijde rekening met uw wensen en procedures rondom de veiligheid, hygiëne en netheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom er achter wat Succlean voor u kan betekenen op het gebied van industriële reiniging. We bieden deze dienstverlening niet alleen in Amersfoort aan, maar in de gehele regio!