loader image
sanitaire producten leverancier

Sanitaire producten

Toiletpapier en toiletrolhouders, zeep en zeepdispensers, luchtverfrissers en handdoekjes. Te veel om op te noemen. De overeenkomst tussen al onze supplies is dat ze milieuvriendelijk zijn. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod. Samen met u bekijken wij welke supplies voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Door bundeling van orders kunnen wij artikelen scherp geprijsd aanbieden. Succlean levert aan veel van haar klanten de sanitaire benodigdheden zoals aan Gemeente Leusden en De Klimboom en Beekdal VSO.

Download onze brochure met een selectie van de sanitaire producten die wij aanbieden.

Naast bovenstaande sanitaire producten bieden wij ook wasbare entreematten en afvalsystemen aan.

Wasbare entreematten

Entreematten voor uw bedrijf. Daarmee verwelkomt u uw gasten en relaties. Daarnaast houdt een professionele reiniging van de matten uw vloeren langer mooi en bespaart u ook direct op uw schoonmaakkosten. Ook verkrijgbaar met uw bedrijfslogo.

Materiaal

Afhankelijk van het soort vuil wat op de matten terecht komt, kan een keuze worden gemaakt. In 90% van alle plaatsingen, wordt gekozen voor nylon matten. Deze matten zijn zeer geschikt voor “droog” vuil en zorgen ervoor dat de vloeren langer mooi blijven.

Mochten er matten geplaatst worden in ruimten waar veel vocht, vetten en oliën aanwezig zijn, dan kan het best gekozen worden voor katoenen matten.

Huren of kopen

Of u het beste kunt huren of kopen, hangt af van de intensiteit van het gebruik. Bij intensief gebruik raden wij u aan om te huren en direct een wisselfrequentie af te spreken. Zo behouden de matten hun optimale werking en blijven uw vloeren langer mooi.

Bij minder intensief gebruik kunt u er voor kiezen om de mat(ten) te kopen. Ook bij de koopmat(ten) is het wenselijk om een wisselfrequentie af te spreken, maar ook een wasbeurt van de mat(ten) op afroep is mogelijk.

Download onze brochure voor meer informatie en de prijzen van de wasbare entreematten.

Vraag hieronder direct een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvalsystemen

Afvalsystemen zijn niet weg te denken binnen uw bedrijf. Van een vuurbestendige buitenafvalbak tot een mobiele rolcontainer en van basic tot luxe modellen, alles is mogelijk. Maar welke afvalsystemen sluiten nu het beste aan bij uw bedrijf? Schoonmaakbedrijf Succlean helpt u bij het maken van de juiste systeemkeuze(s) en kan er voor zorgen dat uw afval (gescheiden / ongescheiden) wordt afgevoerd.

Iventarisatie

Om te bepalen welke afvalsystemen het beste binnen uw bedrijf en/of bedrijfscultuur passen, zal er eerst samen met u een inventarisatie worden uitgevoerd. Tijdens deze inventarisatie wordt gekeken naar de huidige situatie van uw afvalsystemen.

Doet uw bedrijf bijvoorbeeld aan afvalscheiding, zamelt u alles centraal in en staan de afvalsystemen wel op de juiste plaatsen in het bedrijf. Al deze zaken zijn belangrijk om te weten, zodat wij een passend voorstel kunnen aanbieden, waarmee u ook nog eens kunt besparen op uw afvalkosten.

Afvalstromen

Welke afvalsystemen het beste in uw bedrijfspand passen, hangt mede af van de intensiteit en het gebruik en de afvalstromen. Het ene bedrijf heeft duurzaamheid en afvalscheiding als belangrijk element in de bedrijfsvoering opgenomen, terwijl andere bedrijven meer kijken naar het kostenaspect.

Wij zorgen ervoor dat binnen uw bedrijf de juiste afvalsystemen voor de bestaande afvalstromen worden geplaatst, geleegd en schoongemaakt. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat u ook naar het afvoeren van het afval geen omkijken meer heeft. Wij bieden u een alles-in-één pakket.

Download onze brochure voor meer informatie en de prijzen van de afvalsystemen.