Home / Sanitaire Producten

De sanitaire producten van Succlean

Binnen elke organisatie zijn sanitaire producten nodig. Succlean levert aan veel bestaande klanten naast schoonmaakdiensten ook sanitaire benodigdheden. Kleine producten als toiletpapier, zeep en handdoekjes, maar ook entreematten en afvalsystemen.
Zeepflessen

Scherpe prijzen door bundel­korting

De verschillende producten worden samengesteld in een pakket. Om te bepalen wat de wensen van jouw organisatie zijn, doen we eerst een inventarisatie. Het ene bedrijf doet aan afvalscheiding, terwijl het andere op lage kosten let.

Wil je graag een entreemat? Dan kan je in een vochtige ruimte voor katoen gaan en in een droge ruimte voor nylon. Beide zijn verkrijgbaar met het bedrijfslogo van je organisatie.

De voordelen van sanitaire producten bij Succlean

Milieuvriendelijke benodigdheden

We hechten veel waarde aan duurzaamheid. Daarom leveren wij producten die een eco-keurmerk hebben en die zo veel mogelijk op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd zijn.

Een persoonlijk aanbod

Tijdens onze inventarisatie gaan we met jou in gesprek. We horen graag waar de behoeften liggen en hoe we hierin kunnen helpen. Hierbij doen we een voorstel op maat voor een aantrekkelijke prijs.

%

Je titel komt hier

Luchtverfrissers

Wasbare entreematten

Onze entreematten bieden we te koop en te huur aan. Welke optie het beste bij jou past, hangt af van de intensiteit van het gebruik. Wordt de mat intensief gebruikt, dan raden we aan om te huren. Bij minder intensief gebruik is kopen een betere optie. Bij beide opties zijn een wisselfrequentie en een wasbeurt op afroep mogelijk.

Een schoonmaak­oplossing voor elke branche binnen de zakelijke markt

Succlean werkt voor:

  • Kantoren
  • Gezondheidscentra
  • Zorgorganisaties
  • Kinderdagverblijven
  • Scholengemeenschappen
  • Sportclubs
  • VVE
  • Hotels

Vraag hieronder direct een offerte aan

Binnen 1 werkdag reactie!

Bedankt voor je aanvraag!

Wij hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Profielfoto Ben grappig

Sanitaire producten in regio Leusden / Amersfoort en omstreken

Succlean biedt enkel duurzame producten aan die op een milieubewuste manier geproduceerd zijn. Zo houden we de wereld een stukje schoner.

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?