loader image
schoonmaakbedrijf leusden

Een receptioniste van Succlean

Bent u op zoek naar iemand die klantvriendelijk en professioneel uw klanten ontvangt en de binnenkomende telefoongesprekken goed doorverbind? Een receptioniste van Succlean kan u daarbij helpen. Ook op het gebied van administratieve vaardigheden kan een receptioniste uw bedrijf ondersteunen. Een receptioniste of telefoniste is de schakel tussen een medewerker, een klant en uw organisatie. Is een receptioniste iets voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Het visitekaartje van uw organisatie

Als een bezoeker naar de balie van uw organisatie komt, is een telefoniste/receptioniste de eerste persoon die zij aanspreken. Het is daarom erg belangrijk dat een bezoeker aan de balie goed, professioneel en vriendelijk geholpen wordt. Een receptioniste is het visitekaartje van uw organisatie. Een receptioniste van Succlean kan goed tegen tijdsdruk, houdt van afwisseling en is een organisatorische duizendpoot. Door fouten in de telefoonafhandeling kan een organisatie leiden aan imagoverlies. Succlean wil dit graag voorkomen en wil u goed ondersteunen door het beschikbaar stellen van een ervaren receptioniste. Bij Succlean hebben we  ook een recpetioniste in Amersfoort.

De taken van een telefoniste of receptioniste

Een receptioniste kan diverse taken voor uw bedrijf uitvoeren. U kunt verwachten dat ze de volgende taken voor u uit handen nemen:

  • Het bijhouden van de administratie en urenverantwoording
  • Het plannen en organiseren van diverse werkzaamheden
  • Zorgen voor persoonlijke attenties
  • Het verwerken van ziek- en betermeldingen
  • Het afhandelen en verwerken van telefoon en e-mail
  • Bijhouden afwezigheid van de medewerkers
  • Het professioneel ontvangen van bezoekers
  • Het klaarzetten van presentatieruimtes

Bij Succlean vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een aantal vaardigheden beheersen om hun taken correct uit te kunnen voeren. Onze receptionistes zijn allemaal gedreven, zorgvuldig, klantgericht, aandachtig, ze tonen begrip en zijn stressbestendig.

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag uw bedrijf aanvullen met een receptioniste? Bij Succlean kunnen wij dit snel voor u regelen. Succlean kan u bij meerdere taken ondersteunen.  Zo kunt u ons ook inschakelen voor schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. U heeft bij ons 1 vast aanspreekpunt voor alle diensten die u bij ons afneemt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.