loader image

Schoonmaakbedrijf Maarn

Zou u graag uw de schoonmaakwerkzaamheden uit handen willen geven? Succlean is hét schoonmaakbedrijf in Maarn die graag bij u komt schoonmaken. Wij hebben een groot aanbod in schoonmaakwerkzaamheden waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Wij maken schoon bij diverse sectoren, denk aan scholen, tandartspraktijk en kinderdagverblijven. Onze schoonmakers maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die een ecolabel dragen. Wil je graag meer informatie over ons schoonmaakbedrijf Maarn? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

U kunt kiezen uit diverse schoonmaakwerkzaamheden 

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben we ons aanbod in werkzaamheden kunnen vergroten. Om deze reden kunnen wij u volledig ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor: schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, sanitaire producten, industriële reiniging en glasbewassing. Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. Succlean is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf en wilt u op meerdere vlakken ontzorgen. Wij bieden zowel een huismeester als een receptioniste aan om u te helpen.  

Wij verzorgen het schoonmaakonderhoud tot aan gevelreiniging 

Succlean is van alle markten thuis. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat alles écht schoon is. De schoonmakers van Succlean maken niet alleen in het gebouw schoon, maar ook buiten het gebouw. Een schone gevel is geeft uw pand niet alleen een frisse uitstraling maar een schone gevel zorgt ook voor een langere levensduur. Als u dit namelijk niet met regelmaat schoonmaakt, dan kan de gevel aangetast worden door mos en kalk en kan het zijn functie verliezen. Wij komen graag bij u langs om een analyse uit te voeren en advies te geven over uw gevel.  

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Maarn 

Bent u erg enthousiast geworden over ons schoonmaakbedrijf en zou u ons graag willen inschakelen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Als u benieuwd bent naar de kosten kunt u via onze website eenvoudig een offerte op maat aanvragen.  

Succlean is er voor iedereen

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Waarom klanten voor Succlean als schoonmaakbedrijf Soest kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor al uw schoonmaakwerkzaamheden?

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in verdient onze aandacht en de beste zorg. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Vraag hieronder direct een offerte aan