loader image
schoonmaakbedrijf leusden

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. De resultaten van ons schoonmaakwerk worden in een logboek bijgehouden. Met grote regelmaat wordt ons schoonmaakwerk gecontroleerd aan de kwaliteitseisen. Onze objectleider is uw vaste aanspreekpunt en bespreekt regelmatig de schoonmaak met u. Vragen of aandachtspunten horen wij graag direct, zodat wij kunnen zorgen voor een oplossing naar tevredenheid.

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand verdient onze zorg!

Wij werken onder andere voor:

Kantoorpanden

Gezondheidscentra

Huisartspraktijken

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Vraag hieronder direct een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonmaakonderhoud regio Leusden en Amersfoort

Onze schoonmakers werken met name in de regio Leusden en Amersfoort. Naast kantooruren is ook schoonmaak mogelijk tijdens nachten, weekenden en feestdagen. Wij zijn dan ook telefonisch 24/7 bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Ook camaliteiten-, spoed-, en invalschoonmaak is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op vraag een offerte aan via onze website.

Zoekt u een vaste partner voor uw schoonmaakonderhoud? Wij komen graag bij u op locatie, zodat wij u een eerlijke en complete offerte kunnen toesturen. Wij werken met vaste all-in maandprijzen, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.