loader image

Schoonmaakbedrijf Zeist

 

Schoonmaakbedrijf Soest

Ons schoonmaak aanbod in Zeist

Wij zorgen voor écht schoon, waarbij de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud in Barneveld centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverlening

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

Ons schoonmaakaanbod in Zeist  

Ons schoonmaakbedrijf is erg actief in de regio Zeist. Zo maken wij schoon op kantoren, zorginstellingen, scholen, evenementen, sportaccommodaties, VVE, bioscopen, tandartspraktijken en nog veel meer. Onze werkzaamheden zijn schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. Industriële reiniging heeft betrekking op alle reinigingsactiviteiten binnen de industrie. Als u kiest voor specialistische reiniging  dan kunt u kiezen uit vloeronderhoud, gevelreiniging en tapijtreiniging. Zou u graag van te voren een offerte willen? Dat kan! Dit kunt u eenvoudig online bij ons aanvragen. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie. 

 

Succlean is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf  

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Zeist ook inschakelen voor andere diensten. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u een huismeester of receptioniste nodig heeft. Onze huismeesters en receptionistes kunnen meer taken verrichten dan alleen de telefoon opnemen of uw pand bewaken. Ons personeel is een duizendpoot in uw bedrijf. Ook hebben wij veel ervaring op het gebied van bedrijfscatering. Dit komen we ook graag bij u verzorgen.  

 

Wij werken onder andere voor:

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Waarom kiezen voor Succlean als uw schoonmaakbedrijf in Zeist? 

Als u kiest voor Succlean kunt u veel voordelen verwachten. Zo hanteren wij korte communicatielijnen en krijgt u vaste medewerkers op locatie. Bent u op zoek naar schoonmakers die  voor u in het weekenden, nachten of feestdagen beschikbaar zijn? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.   

Waarom klanten in Zeist ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan