loader image
glazenwasser amersfoort

Professionele glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt uitsluitend met professionele glazenwassers. De glazenwasser wast de ramen zowel van binnen als van buiten. Op alle verdiepingen worden ramen gewassen door de glazenwasser van Succlean. Lamellen worden in overleg meegenomen in de reiniging. In een schoonmaakplan stellen wij samen met u vast hoe vaak de glazenwasser bij u langskomt.

Goed om te weten is dat wij glasbewassing uitsluitend uitvoeren bij o.a. bedrijven, organisaties, Verenigingen van Eigenaren en sportclubs. 

Telescoop glasbewassing

De glazenwasser gaat, als het nodig is, uw ramen te lijf met het moderne Tucker Pole systeem. Tucker Pole wordt ook wel telescoop glasbewassing genoemd. Hiermee kunnen de glazenwassers tot op 20 meter hoogte ramen wassen zonder hoogwerker te hoeven gebruiken. Telescoop glasbewassing is een goedkopere oplossing dan het gebruik van en hoogwerker.

Daarnaast neemt het Tucker Pole systeem minder ruimte in en kan het op meer ondergronden worden ingezet dan een hoogwerker. Wanneer de glazenwasser wél een hoogwerker nodig heeft, is dit geen probleem. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft de beschikking over meerdere hoogwerkers.

Voordelen glasbewassing

Een betere lichtinval op de werkplek

Sterk verbeterde uitstraling van het pand

Kostenbesparing door telescoopbewassing

Opleiding en ervaring

Onze glazenwassers hebben de vakopleiding Glazenwasser met succes afgerond bij de SVS. SVS is het brancheopleidingsinstituut. Dit instituut organiseert opleidingen voor glazenwassers van schoonmaakbedrijven die zich bezighouden met professioneel schoonmaakwerk. Ook is schoonmaakbedrijf Succlean in het bezit van verschillende keurmerken voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt onder andere de glasbewassing voor Gezondheidscentrum Kattenbroek. Ook is de glazenwasser van Succlean te vinden bij Hockey Club Amersfoort.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.