loader image

Schoonmaakbedrijf Amersfoort voor bedrijven

 

Ons schoonmaak aanbod in Amersfoort

Wij zorgen voor écht schoon, waarbij de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud in Amersfoort centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverlening

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

Schoonmaakbedrijf Succlean garandeert de hoogste kwaliteit reiniging en controleert hier regelmatig op. Al onze klanten hebben een vaste contactpersoon bij ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort. Bij dat aanspreekpunt kunnen onze klanten altijd terecht met hun vragen, klachten of complimenten. Lees meer over wat we voor uw bedrijf kunnen beteken in schoonmaak in Amersfoort.

Gevelreiniging voor het nodige onderhoud

Vervuilde gevels vallen uit de toon in het mooie Amersfoort. Met schone gevels verbeteren organisaties in Amersfoort niet alleen uitstraling van hun pand, maar besparen hiermee ook op onderhoudskosten. Onze specialisten kijken graag naar elke gevel in Amersfoort. Iedere gevel vereist immers haar eigen reinigingsmethode. Bekijk meer informatie over gevelreiniging in Amersfoort.

Schone ramen in Amersfoort

Dagelijks zorgen de glazenwassers van schoonmaakbedrijf Succlean voor schone ruiten bij diverse ondernemers en instellingen in Amersfoort. De gediplomeerde vakmannen van schoonmaakbedrijf Succlean wassen de ramen nauwkeurig snel, zodat Amersfoort weer straalt. Amersfoort kiest voor glazenwassers van schoonmaakbedrijf Succlean voor altijd schone ruiten, zowel binnen als buiten. Ontdek glasbewassing in Amersfoort met de meest moderne technieken

Een optimaal schoon tapijt

Als u zo lang mogelijk wilt genieten van uw tapijt, dient u deze regelmatig te laten reinigen. Ons schoonmaakbedrijf kiest ook in Amersfoort voor reinigingstechnieken die uw tapijt optimaal schoon maken. Wij beloven u altijd een prettig schoon tapijt. Lees meer over tapijtreiniging in Amersfoort.

 

Wij werken onder andere voor:

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Specialistische reiniging

Niet iedere inwoner van Amersfoort denkt dagelijks aan zonnepaneelreiniging, graffitireiniging, vloerreiniging en computerreiniging. Schoonmaakbedrijf Succlean helpt bedrijven dit niet te vergeten.  Onze schoonmaakexperts helpen Amersfoort met hun specialistische reiniging en gratis advies. Onze experts staan klaar voor alle vloeren, computers en zonnepanelen in Amersfoort.

Aanvullende schoonmaakdiensten in Amersfoort

Hoe vaak moet wat schoongemaakt worden? Met de jarenlange ervaring van schoonmaakbedrijf Succlean geven we inwoners van Amersfoort gratis advies. Ook voor de aanschaf van schoonmaakartikelen, inrichting en ontruiming van zalen en catering komen wij graag naar uw pand in Amersfoort. Maak kennis met de aanvullende schoonmaakdiensten van Succlean.

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan