loader image

Tapijtreiniging

 

Hogedrukreiniging

Hoe onze specialisten te werk gaan bij tapijtreiniging 

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw tapijt te analyseren zodat er een goede reinigingsmethode gehanteerd wordt. Vervolgens zal uw tapijt gereinigd worden met professionele schoonmaakmiddelen. Ook zal er gebruik gemaakt worden van schoonmaakmachines zodat uw tapijt er weer uit gaat zien zoals vanouds. Wij maken tapijten schoon bij scholen, bioscopen, zorginstellingen en retail.  Door onze werkervaring weten wij als geen ander hoe tapijtreiniging aangepakt moet worden.  

 

De voordelen van professionele tapijtreiniging door Succlean 

Als u al een lange tijd uw tapijt niet grondig gereinigd heeft, kan het vuil in uw tapijt trekken. Dit kan niet alleen uw tapijt aantasten, maar het kan ook vieze geurtjes veroorzaken. Door regelmatig uw tapijt te laten reinigen, kan het de levensduur vergroten en kunt u langer genieten van uw tapijt. Zitten er al een tijd vlekken in uw tapijt die u er niet uitkrijgt? Onze specialisten helpen graag een handje en zorgen dat uw tapijt er vlekkeloos uitziet! U kunt online een offerte aanvragen of een afspraak maken zodat we bij u langskomen.  

 

Wij werken onder andere voor:

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Waarom kiezen voor Succlean?  

Bij Succlean vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met onze diensten. Met ruim 150 schoonmaakspecialisten in dienst, proberen wij een vaste medewerker op locatie te zetten zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij willen u graag volledig ontzorgen en kunnen dat ook doen op het gebied van een huismeester of receptioniste. Zou u graag willen weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers