loader image

Gevelreiniging

 

Hogedrukreiniging

De voordelen van regelmatig uw gevelreinigen  

Uw gevel kan een belangrijke functie verliezen als het niet op tijd wordt schoongemaakt. Door al het mos, roet, kalk en algen kan het uw gevel beschadigen. Als uw gevel eenmaal beschadigd is, zal het zijn vochtwerende functie verliezen. Het is daarom erg belangrijk om met regelmaat uw gevel te laten reinigen door professionals zodat u verzekerd bent van een goed onderhouden gevel.  

Hoe wij te werk gaan bij gevelreiniging 

Wij van Succlean gaan vakkundig te werk bij het reinigen van uw gevel. Als eerst zullen we de staat van de gevel controleren voordat we aan de slag gaan. Als er geen barsten of scheuren in uw gevel zitten, gaan we kijken naar het type vervuiling. Elk type aanslag heeft namelijk zijn eigen reinigingsmethode. Als alles gecontroleerd is gaan we vervolgens aan de slag met de reiniging. Als er een verkeerde reinigingsmethode gebruikt wordt, kan dit leiden tot onherstelbare schade. Gelukkig weten onze schoonmaakspecialisten precies wat ze moeten doen om de klus te klaren! 

 

De gevelreiniging kosten van Succlean 

Elke gevel is verschillend en daarom ook onze werkzaamheden. Wij maken graag vooraf een overzicht van de geschatte kosten zodat u niet voor verassingen komt te staan. U kunt ook altijd online een offerte op maat aanvragen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Wij werken onder andere voor:

 

Kantoorpanden

Huisartspraktijken

Gezondheidscentra

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Waarom kiezen voor Succlean als schoonmaakpartner? 

Bij Succlean staan we voor kwaliteit. Door onze ervaring zullen we uw gevelreiniging professioneel uitvoeren zodat uw gevel weer gaat glimmen. Wij vinden het belangrijk dat er een vast aanspreekpunt is en werken daarom ook met vast personeel op locatie. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wanneer wij uw gevelreiniging kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met ons op.  

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers