Home / Schoonmaken Kinderdagverblijf

Schoonmaken kinderdagverblijf

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Houdt u van een schone werkplek en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf die kan schoonmaken bij uw kinderdagverblijf? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw kinderdagverblijf echt schoon is. Een schoon kinderdagverblijf voorkomt verspreiding van bacteriën en ziektekiemen. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van schoonmaken. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.  

Wij komen graag uw kinderdagverblijf schoonmaken 

U heeft de keuze uit een groot schoonmaakaanbod. Bij Succlean zijn we gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reinigen en verzorgen we graag de sanitaire producten. Bij ons kunt u ook terecht als u een huismeester of een receptioniste nodig heeft. Onze huismeester houdt graag het overzicht van alle huishoudelijke taken en is oplossingsgericht. Een receptioniste is een vast aanspreekpunt voor uw gasten en zorgt ervoor dat ze goed geholpen worden. Wij vinden het belangrijk dat we u volledig kunnen ontzorgen. Wij nemen graag alle taken uit handen. U kunt online een offerte op maat aanvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Heeft u tapijt in uw kinderdagverblijf?

Wist u dat een tapijt regelmatig gereinigd moet worden? Zo voorkomt u dat het nare geurtjes gaat verspreiden en krijgt het een langere levensduur. Stofzuigen is vaak niet genoeg om uw tapijt schoon te houden. Het vuil trekt in de bekleding waardoor het onopgemerkt slijt. De specialisten van Succlean zorgen ervoor dat uw tapijt of vloerbedekking er fris en fruitig uit ziet.  Kies voor een tapijreiniging van Succlean!

Glasbewassing hoort bij de schoonmaak van kinderdagverblijf

Zitten de kinderen met hun handen aan het raam en zie je vaak genoeg handafdrukken op het raam? Wij komen het graag voor u schoonmaken. Wij werken met professionele glazenwassers die uw ramen aan de binnenkant en aan de buitenkant schoonmaken. Zo kunnen de kinderen fijn naar buiten kijken en heeft u een betere lichtinval. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Stel ze gerust. Wij beantwoorden ze graag.

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf kiezen

  • Vaste medewerkers op locatie
  • Vrijblijvende afspraak op locatie
  • Korte communicatielijnen
  • Vaste all-inclusive maandprijs
  • Goede telefonische bereikbaarheid 24/7
  • Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar
  • Professionele herkenbare bedrijfskleding
  • Camaliteiten-, spoed en invalschoonmaak
  • Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag
  • Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in Nijkerk verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?