Home / Professionele Glasbewassing

Professionele glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt uitsluitend met professionele glazenwassers. De glazenwasser wast de ramen zowel van binnen als van buiten. Op alle verdiepingen worden ramen gewassen door de glazenwasser van Succlean. Lamellen worden in overleg meegenomen in de reiniging. In een schoonmaakplan stellen wij samen met u vast hoe vaak de glazenwasser bij u langskomt.
Goed om te weten is dat wij glasbewassing uitsluitend uitvoeren bij o.a. bedrijven, organisaties, Verenigingen van Eigenaren en sportclubs.

Telescoop glasbewassing

Bij Schoonmaakbedrijf Succlean in Barneveld heb je een vast aanspreekpunt, waarmee je regelmatig contact hebt over de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden. Tevens voeren zij regelmatig controles bij je uit om de kwaliteit van ons schoonmaakwerk te kunnen garanderen. Lees meer over wat we voor uw bedrijf kunnen beteken in schoonmaak in Barneveld.
Daarnaast neemt het Tucker Pole systeem minder ruimte in en kan het op meer ondergronden worden ingezet dan een hoogwerker. Wanneer de glazenwasser wél een hoogwerker nodig heeft, is dit geen probleem. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft de beschikking over meerdere hoogwerkers.

Voordelen glasbewassing

  • Een betere lichtinval op de werkplek
  • Sterk verbeterde uitstraling van het pand
  • Kostenbesparing door telescoopbewassing

Opleiding en ervaring

Onze glazenwassers hebben de vakopleiding Glazenwasser met succes afgerond bij de SVS. SVS is het brancheopleidingsinstituut. Dit instituut organiseert opleidingen voor glazenwassers van schoonmaakbedrijven die zich bezighouden met professioneel schoonmaakwerk. Ook is schoonmaakbedrijf Succlean in het bezit van verschillende keurmerken voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Schoonmaakbedrijf Succlean verzorgt onder andere de glasbewassing voor Gezondheidscentrum Kattenbroek. Ook is de glazenwasser van Succlean te vinden bij Hockey Club Amersfoort.

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?