loader image

Sporthal schoonmaken

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Sporthal schoonmaken

Bent u niet tevreden met uw huidige partij of bent u juist op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf die uw sporthal goed kan schoonmaken? Wij van Succlean komen graag bij u langs om uw sporthal schoon te maken. We werken met vaste medewerkers op locatie zodat de communicatie met de werkzaamheden goed verloopt. Ons schoonmaakbedrijf is actief in de regio Utrecht, Amersfoort, Leusden, Soest en Barneveld. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op.  

Professionele reiniging van uw sporthal  

Na intensief gebruik van de sporthal is het belangrijk dat het goed wordt schoongemaakt. Zo voorkomt u nare geurtjes en ziet de sporthal er goed onderhouden uit. Bij Succlean maken we schoon met schoonmaakmiddelen die een ecolabel dragen. We helpen graag een handje mee naar een beter milieu. Bezoekers van uw sporthal zullen na onze werkzaamheden genieten van een schone omgeving. Als u onze hulp inschakelt, maken wij meer dan alleen de sporthal schoon. Wij zorgen ervoor dat de entree, toestellen, tribunes, kleedkamers en doucheruimtes goed schoon zijn. 

Onze werkzaamheden bij het schoonmaken van een sporthal 

Met ruim 150 medewerkers in dienst kunnen wij veel van uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing, sanitaire producten en industriële reiniging. U heeft bij ons 1 vast aanspreekpunt ongeacht hoeveel werkzaamheden u afneemt. Zou u graag willen weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? U kunt online een offerte aanvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan.  

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf 

Naast alle schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij u op diverse gebieden ontzorgen. Zo kunt u bij ons ook een huismeester of een receptioniste inschakelen. Een huismeester zorgt ervoor dat uw sporthal schoon blijft en houdt het toezicht op alle werkzaamheden. Ze zijn een vast aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers en zijn een duizendpoot voor uw onderneming.  

 

kantoren schoonmaak

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in Nijkerk verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan