Home / Sportaccommodatie Schoonmaken

Sportaccommodatie schoonmaken

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw sportaccommodatie kan schoonmaken? Succlean is het bedrijf die u kan helpen!  Met meer dan 16 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en met ruim 100 schoonmakers in dienst, staan wij paraat om schoon te maken bij uw sportaccommodatie. Naast onze schoonmaakdiensten kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatetering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste. Succlean is dé schoonmaak partner voor de zakelijke markt. Zou u graag willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Schoonmaak aanbod voor een sportaccommodatie

Onze schoonmakers zorgen ervoor dat uw sportaccommodatie echt schoon is. Wij hebben verschillende schoonmaakdiensten die onze schoonmakers kunnen verrichten zoals schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. Wist u dat alle sanitaire producten bij Succlean milieuvriendelijk zijn? Tijdens de glasbewassing worden op alle verdiepingen de binnen- en buitenkant van het raam gewassen. Dit zorgt voor een beter lichtinval en verbeterde uitstraling van het pand. Succlean ontzorgt u als schoonmaakbedrijf bij het schoonmaken van sportaccommodaties.

Sportaccommodatie schoonmaken in regio Utrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat uw sportaccommodatie komt schoonmaken in de regio van Utrecht? Ons team van Succlean komt graag schoonmaken. Wij maken schoon in de regio Amersfoort, Leusden, Barneveld, en Soest. Wij komen graag bij u langs op locatie om de schoonmaak mogelijkheden te bespreken en vanuit daar een eerlijke en complete offerte samen te stellen. Zou u graag al uw wensen willen bespreken met onze schoonmakers? Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Succlean?

Succlean zorgt ervoor dat er vaste medewerkers op locatie zijn. Dit zorgt voor betere communicatie. Ons personeel zijn nachten, weekenden en feestdagen beschikbaar. Hierdoor is uw sportaccommodatie altijd brandschoon. Onze kernwaardes zijn daarom ook betrokken, betrouwbaar en beter. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij van Succlean erg belangrijk. Daarnaast werkt u slechts met één aanspreekpunt voor de diensten die u bij ons afneemt. Zou u graag online een offerte willen aanvragen? Binnen 1 werkdag krijgt u hier een reactie op.

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?