loader image

Schoonmaakbedrijf Nijkerk voor de zakelijke markt

Succlean is al jaren hét schoonmaakbedrijf van Nijkerk. Toen de terrassen in de wijk Corlaer nog braakliggend terrein waren, werkte Schoonmaakbedrijf Succlean al op dezelfde kenmerkende manier als nu. Zo garanderen we al onze klanten in Nijkerk hoge kwaliteit schoonmaak. Schoonmaakbedrijf Succlean toetst of het daadwerkelijk zo schoon is als er afgesproken is. De resultaten van deze controles worden teruggekoppeld door de vaste contactpersoon voor de klanten in Nijkerk Lees meer over schoonmaakonderhoud in Nijkerk.

Ons schoonmaak aanbod in Nijkerk

Wij zorgen voor écht schoon in Nijkerk, waarbij de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverlening

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

Gevelreiniging voor noodzakelijk onderhoud

Herhaaldelijk onderhoud is essentieel voor het behoud van de gevels in Nijkerk. Door hun gevel bijtijds te laten wassen door schoonmaakbedrijf Succlean besparen Nijkerkers onderhoudskosten en herstelkosten. Het verwaarlozen van uw gevels kan leiden tot scheuren. Vrijblijvend komen de experts van ons schoonmaakbedrijf bij u in Nijkerk langs om voor uw gevel een accurate diagnose te stellen. Bekijk meer informatie over gevels reinigen in Nijkerk.

Schone glazen voor een mooi Nijkerk

Onze SVS gediplomeerde glazenwassers danken hun goede naam in Nijkerk aan hun precisie en snelheid. Van Watergoor tot Slichtenhorst poetsen de glazenwassers van schoonmaakbedrijf Succlean de ramen tot ze glimmen. Uiteraard neemt de glazenwasser bij het schoonmaakwerk ook de omlijsting mee. Voor de glasbewassing in Nijkerk gebruikt Succlean de nieuwste technologieen

Tapijt reinigen in Nijkerk

Fraaie tapijten worden gewaardeerd in Nijkerk. Veel Nijkerkers laten schoonmaakbedrijf Succlean hun tapijt reinigen om hun tapijt zo lang mogelijk goed te houden. Succlean belooft de inwoners van Nijkerk een brandschoon tapijt en preventie van slijtage. Voorkom spijt, reinig uw tapijt op tijd. Bent u ook benieuwd naar de beste manier om uw tapijt te reinigen?

Specialistische reiniging

Niekarkers schakelen schoonmaakbedrijf Succlean veelvuldig in voor zonnepaneelreiniging, graffitireiniging, vloerreiniging of computerreiniging. Een expert van Succlean kijkt scherp, luistert aandachtig en reinigt grondig. Lees meer over de reiniging van uw vloeren, computers of zonnepanelen in Nijkerk.

Wij werken onder andere voor:

Kantoorpanden

Gezondheidscentra

Huisartspraktijken

Scholen

Kinderdagverblijven

Verenigingen van eigenaren

Overheid en gemeentes

Aanvullende schoonmaakdiensten in Nijkerk

In Nijkerk hoeft goed advies niet duur te zijn, bij Schoonmaakbedrijf Succlean is het zelfs gratis. We delen onze ervaringsdeskundigheid over schoonmaakwerk graag met u. Ook bieden wij Nijkerk schoonmaakartikelen, catering en in- en uitruimingsdiensten.. Onze aanvullende diensten zijn voor heel Nijkerk beschikbaar.

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf voor Nijkerk kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in Nijkerk verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan