loader image

Schoonmaak in de zorg

waar hygiëne essentieel is

Schoonmaakbedrijf Succlean draagt met schoonmaak in de zorg bij aan schone ruimtes voor in zorginstellingen. In de zorg is hygiëne extra belangrijk. Wij werken volgens die richtlijnen die we samen afspreken. We zijn ervaren in werken volgens protocollen en daarnaast kunt u een vast gezicht in uw zorginstelling verwachten.

Diverse zorginstellingen in de regio Leusden – Amersfoort hebben inmiddels ervaring met het grondige schoonmaakwerk in de zorg van Succlean.

Vaste medewerkers in uw uw zorginstelling

 Flexibele schoonmakers op afroep

Net als in de zorg werken wij dag- en nacht

 Eigen portaal voor u als klant

 Professioneel en dekwaificeerd personeel

Ons schoonmaak aanbod

Wij zorgen voor écht schoon, waarbij de kwaliteit van de schoonmaak in de zorg centraal staat. Wij bieden oplossingen voor schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en diverse aanvullende facilitaire dienstverlening
schoonmaakdiensten

Schoonmaakonderhoud

 

Schoonmaak van hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. 

sanitaire producten

Sanitaire producten

 

Afvalsystemen, wasbare entree-matten en diverse sanitaire producten. 

glazenwassers

Glasbewassing

 

Schone ramen door de glazenwassers van Succlean.

specialistische reiniging

Specialistische reiniging

 

Tapijtreiniging, gevelreiniging, nano-coating en vloeronderhoud.

Gekwalificeerde schoonmaak in zorginstellingen

Schoonmaakbedrijf Succlean is erg betrokken bij het schoonmaakwerk in zorginstellingen. Door dagelijks een stapje extra te zetten en door goede communicatie ontstaat de betrokkenheid en de warme relaties die voor Succlean het belangrijkst zijn. Voor zorginstellingen ligt de nadruk op hygiënisch en veilig, waarbij het beantwoorden aan strikte hygiëneprotocollen de hoogste prioriteit heeft. Schoonmaakmedewerkers zijn doordrongen van het belang van maximale hygiëne, om infectierisico’s te voorkomen. Daarbij is ons schoonmaakbedrijf in het bezit van het OSB keurmerk. 

OSB logo

Keurmerk Schoon

Sinds 2013 heeft de schoonmaak- en glazenwassersbranche haar eigen keurmerk (voorheen het OSB-keurmerk) voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat schoonmaakbedrijf Succlean dit keurmerk heeft betekent dat we elk jaar op de volgende zaken gecontroleerd worden door een onafhankelijke, officiële instantie:

  • Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken
  • Naleven van wetten en regels
  • Afdragen van belastingen en premies
  • Houden van de CAO
  • Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn
  • Administreren volgens de NEN 4400-1 norm 
  • De Code Verantwoordelijk marktgedrag toepassen (zie onderstaand)

U kunt ons lidmaatschap controleren in de openbare ledenlijst van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).

Partner voor alle soorten zorginstellingen

Succlean zet zich in voor alle soorten zorgingstellingen zoals tandartsen, gezondsheidscentra, huisartspraltijken, GGZ-instellingen, verpleeghuizen, zorginstellingen, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en woongroepen. Als schoonmaakpartner kunnen we samen de werkdruk in de zorg verlagen en helpen we u om de zorgprocessen te optimaliseren. Voor schoonmaak in de zorg zijn we evengoed een zorgondersteuner. 

Wij zijn Succlean

 

Schoonmaakbedrijf Succlean is vanuit de vestiging Leusden actief in de gehele regio. In onder andere de volgende plaatsen kunt u onze schoonmakers tegenkomen: Leusden, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Nijkerk, Baarn, Hoevelaken, Woudenberg en Zeist. Ons team bestaat uit ruim 100 schoonmakers en medewerkers die vanuit Leusden uw contactpersoon zijn voor schoonmaak in de zorg.

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Laat het ons weten. Schoonmaakbedrijf Succlean staat voor betrokken en betrouwbaar. Daarom krijgt u altijd een beter resultaat.

Betrokken

Betrouwbaar

Dichtbij

Waarom klanten voor schoonmaak in de zorg voor ons kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op offerte 

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen mogelijk

 Calamiteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.