Home / Schoonmaak Zorginstelling

Schoonmaak zorginstelling

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor grondige en gespecialiseerde schoonmaak van zorginstellingen? Succlean stelt hoge eisen aan de kwaliteit van schoonmaak in de zorg. Uiteraard ligt de focus vooral op het resultaat van ons werk, maar verbreden we onze diensten ook op gebied van herkenning en vertrouwen. Voor de schoonmaak zorginstelling varen we dan ook mee met flexibele schoonmakers op afroep en werken we, net als in de zorg, dag en nacht.

Voor wie bieden wij schoonmaak zorginstelling?

We kennen in Nederland een uitgebreid en uniek zorgsysteem met veel soorten zorginstellingen. Wij passen ons met schoonmaak in de zorg dan ook graag zo gericht mogelijk aan op de wensen van een instelling. Ons aanbod schoonmaak zorginstelling reikt dan ook verder dan alleen ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Met onze diensten voor de schoonmaak van zorginstellingen zijn we er voor woon- en zorgcentra, revalidatie- en gezondheidscentra, zorgpraktijken, privéklinieken, tandartsen, gehandicaptenzorg, GGZ-instellingen en alles wat in ons land valt onder de noemer zorginstelling. Natuurlijk passen wij ons aanbod en onze manier van werken rondom schoonmaak zorginstelling aan op de specifieke omgeving en behoeftes.

Schoonmaak zorginstelling van A tot Z

Hoge kwaliteit schoonmaak zorginstelling is ons uitgangspunt. Succlean zorgt voor écht schoon. Naast het gebruikelijke schoonmaakonderhoud kunnen we uw zorginstelling onderhouden met het verzorgen van de afvalsystemen, wasbare entreematten en diverse sanitaire producten. Zijn de ramen vuil? Met ons aanbod voor de schoonmaak van zorginstellingen kunt u ook kiezen voor glasbewassing door onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers. Als uw complete partner rondom schoonmaak zorginstelling kunnen we bijdragen aan het verlagen van de werkdruk in de zorg. We helpen u graag, binnen ons vakgebied, in het optimaliseren van zorgprocessen. Succlean is met schoonmaak voor zorginstellingen uw zorgondersteuner.

Schoonmaak zorginstelling van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor ons aanbod in schoonmaak zorginstelling, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat dragen we enerzijds uit middels het Keurmerk Schoon. Met gepaste trots draagt Succlean dit keurmerk waarop we jaarlijks gecontroleerd worden en dus aantoonbaar: 

  • Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken
  • Naleven van wetten en regels
  • Afdragen van belastingen en premies
  • Houden aan de CAO
  • Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn
  • Administreren volgens de NEN 4400-1 norm
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag toepassen

Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. We zijn dan ook buiten de kantooruren bereikbaar. We streven naar herkenning en betrokken betrouwbaarheid door dezelfde schoonmakers op locatie in te zetten. Dit bevordert op veel vlakken schoonmaak van de zorginstelling. U ziet vertrouwde gezichten, de schoonmakers weten hun weg goed te vinden en kunnen efficiënt werken.

 ‘Als team van tandartsen, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, apothekers en logopedisten werken we al ruim tien jaar naar alle tevredenheid samen met de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Succlean.’

Hans Beukers - Gezondheidscentrum Kattenbroek

Succlean voor uw schoonmaak zorginstelling?

Zoekt u een ervaren en betrouwbare partner voor uw schoonmaak zorginstelling? Wilt u meer weten over onze diensten? Een vaste all-inclusive maandprijs afstemmen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden van uw wensen. Of u vraagt direct een offerte aan, waarop we streven binnen een werkdag te reageren.

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?