loader image

Schoonmaak verzorgingshuis

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

De schoonmaak van een verzorgingshuis laten verzorgen door ervaren professionals? Succlean is een schoonmaakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onder andere de schoonmaak van een verzorgingshuis. Bewoners van een verzorgingshuis wonen hier vaak voor langere tijd. Zeker door de toenemende vergrijzing is een goede en hygiënische leefomgeving van groot belang. Als ervaren specialist in schoonmaakwerk verzorgingshuis begrijpt Succlean dit maar al te goed. Wij zien zowel een professionele als persoonlijke aanpak rondom schoonmaken in verzorgingshuis dan ook als een vanzelfsprekendheid, maar zullen de uitvoering ervan altijd met zorgvuldige aandacht benaderen.

Kies schoonmaak verzorgingshuis met persoonlijke aandacht

De schoonmakers van succlean zijn ervaren en integer. Niet voor niets hebben we onder andere onze diensten rondom schoonmaak in de zorg tot hoog niveau weten te ontwikkelen en uit te breiden. Maar dat betekent niet dat we rustig teren op dat vertrouwen. We houden van persoonlijke aandacht en nemen specifieke wensen rondom de schoonmaak verzorgingshuis dan ook graag ter harte. Want geen enkel verzorgingshuis is hetzelfde. Om welke schoonmaak zorginstelling het ook gaat, van verpleeghuizen en rusthuizen tot ouderencentra en gespecialiseerde revalidatiecentra weten wij met de juiste persoonlijke aandacht te voorzien van onze dienstverlening.

Flexibele aanpak schoonmaak verzorgingshuis 

Of het schoonmaken verpleeghuis nu dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvindt, de hygiëne en het comfort van zowel personeel als bewoners hebben altijd onze hoogste prioriteit. Uiteraard ligt de focus vooral op het resultaat van ons werk, maar verbreden we onze diensten ook op gebied van herkenning en vertrouwen. Voor de schoonmaak verzorgingshuis varen we dan ook mee met flexibele schoonmakers op afroep en werken we, net als in de zorg, dag en nacht. 

schoonmaak in de zorg

‘We hechten veel waarde aan hygiëne binnen ons gezondheidscentrum. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft voor ons de meerwaarde van een schoonmaakbedrijf bewezen. Voor spoedklussen kunnen we ook altijd bij Succlean terecht. Zelfs voor vervelende graffiti op onze buitenmuur heeft dit schoonmaakbedrijf een goede oplossing.’

Menno Werrie

Gezondheidscentrum Zielhorst, Amersfoort

Ervaren specialisten rondom het schoonmaakwerk van uw verpleeghuis

Onze schoonmakers hebben ervaring met de schoonmaak in een verzorgingshuis en andere zorginstellingen voor diverse doelgroepen. Van schoonmaakwerk voor ouderen met dementie tot in revalidatiecentra en van schoonmaak in een bejaardentehuis tot mensen die psychische hulp behoeven. Naast de bekende diensten van schoonmaak in een verzorgingshuis bieden we ook extra mogelijkheden als glasbewassing of specialistische reiniging. Denk hierbij aan tapijtreiniging, gevelreiniging of vloeronderhoud. Maar ook chemische reiniging of andere vormen van industriële reiniging behoren tot de mogelijkheden van Succlean. Vernieuwende technieken, betrokken specialisten en een topkwaliteit schoonmaak in de ouderenzorg maakt ons de meest veelzijdige en efficiënte partner voor de schoonmaak van verzorgingshuizen.

Schoonmaak verzorgingshuis van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor ons aanbod in schoonmaak verzorgingshuis, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat dragen we enerzijds uit middels het Keurmerk Schoon. Met gepaste trots draagt Succlean dit keurmerk waarop we jaarlijks gecontroleerd worden en dus aantoonbaar: 

  • Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken
  • Naleven van wetten en regels
  • Afdragen van belastingen en premies
  • Houden aan de CAO
  • Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn
  • Administreren volgens de NEN 4400-1 norm
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag toepassen

Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. We zijn dan ook buiten de kantooruren bereikbaar. We streven naar herkenning en betrokken betrouwbaarheid door dezelfde schoonmakers op locatie in te zetten. Dit bevordert op veel vlakken zowel het schoonmaken zelf als de ervaringen op het resultaat van onze schoonmaakdiensten. U ziet vertrouwde gezichten, de schoonmakers weten hun weg goed te vinden en kunnen efficiënt werken.

‘Als team van tandartsen, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, apothekers en logopedisten werken we al ruim tien jaar naar alle tevredenheid samen met de schoonmakers van schoonmaakbedrijf Succlean.’

Hans Beukers

Gezondheidscentrum Kattenbroek

Succlean voor uw schoonmaak verzorgingshuis?

Zoekt u een ervaren en betrouwbare partner voor uw schoonmaak verzorgingshuis? Wilt u meer weten over onze diensten? Een vaste all-inclusive maandprijs afstemmen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden van uw wensen. Of u vraagt direct een offerte aan, waarop we streven binnen een werkdag te reageren.

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.