loader image

Schoonmaak gezondheidscentra

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Heeft u een gezondheidscentra en wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen om uw schoonmaak lasten te verminderen? Succlean is hét schoonmaakbedrijf dat kan helpen. Het is essentieel dat een gezondheidscentrum een schone en hygiënische omgeving is om zo te voorkomen dat mensen ziek worden of hun gezondheid verslechtert. De schoonmakers van Succlean hebben jarenlange ervaring en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Waarom is schoonmaken belangrijk in een gezondheidscentra? 

 

Een gezondheidscentrum is een plaats waar mensen komen om te herstellen van hun ziektes. Als de omgeving niet schoon blijkt te zijn, kunnen infecties of ziektes toenemen en kan dit het risico verhogen dat uw patiënten het krijgen. Bovendien kunnen bacteriën en virussen zich snel verspreiden in een onhygiënische omgeving en is het daarom belangrijk om het professioneel te laten schoonmaken.  

kantoren schoonmaak

Schakel de hulp van Succlean in 

Bij Succlean kunnen we u ontzorgen op verschillende schoonmaakdiensten. Met uw wensen en onze persoonlijke aanpak kunnen onze diensten professioneel uitvoeren. U kunt op ons rekenen bij schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. Ook verzorgen wij ook graag de sanitaire producten voor u. Bij specialistische reiniging kunt u denken aan tapijtreiniging, Nano-coating en gevelreiniging. De schoonmakers van Succlean zijn erg flexibel en kunnen we dagelijks, wekelijks of maandelijks langskomen. U kunt online een offerte op maat aanvragen voor onze diensten. 

Glimmende ramen bij uw gezondheidscentra 

Onze glazenwassers komen graag bij u langs om alle ramen in uw gezondheidscentra schoon te maken. Schone ramen zorgen voor een frisse en verzorgde uitstraling richting uw patiënten. Wij maken uw ramen van binnen en buiten helemaal schoon! De glazenwassers van Succlean zijn in het bezit van moderne apparatuur waardoor ramen wassen nog leuker wordt. Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.  

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert, Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.