loader image

Schoonmaak appartementencomplex

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Schoonmaak appartementencomplex

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op vaste dagen uw appartementencomplex komt schoonmaken? Succlean is een schoonmaakbedrijf met meer dan 150 medewerkers in dienst die allemaal van aanpakken houden. Wij zorgen ervoor dat uw appartementencomplex echt schoon is. Door ons grote team hebben we alle expertise in huis. Neem gerust contact met ons op om de schoonmaaktaken te bespreken. Maatwerk is bij ons mogelijk. 

Onze schoonmaakdiensten voor uw appartementencomplex 

Wij bieden verschillende schoonmaakdiensten aan. Bij uw appartementencomplex kunnen wij schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging verzorgen. Wij nemen graag alle taken voor u uit handen. Bent u ook nog op zoek naar een huismeester? Bij Succlean hebben we ervaren huismeesters in dienst die ervoor zorgen dat alles goed schoon blijft. Zij houden toezicht op de huishoudelijke taken en zijn een vast aanspreekpunt voor de bewoners. U kunt rekenen op onze medewerkers. Wij ontzorgen u volledig. 

Wij laten uw ramen glimmen 

Bij Succlean werken we met professionele glazenwassers die de ramen in uw appartementencomplex van binnen en van buiten schoonmaken. Zo ziet alles er verzorgd en netjes uit. Wij maken alle ramen op elke verdieping schoon. Wij maken schoon met een telescoop zodat we ramen kunnen wassen tot 20 meter hoogte. Zitten de ramen hoger dan 20 meter? Dan zal er gewerkt worden met een hoogwerker.  

Succlean verzorgt uw vloeronderhoud en gevelreiniging 

Bij een appartementencomplex is het belangrijk om regelmatig uw vloer grondig te reinigen. De methode van reinigen is voor elke vloer anders. Een schone vloer zorgt voor een nette uitstraling en een langere levensduur. Wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen wij onze aanpak afstemmen. Naast vloeronderhoud maken wij ook graag uw gevel schoon. Gevelreiniging is voor het behoud van uw gevel. Door mos en aanslag kan het gaan scheuren en kan de gevel zijn functie verliezen. Zou u graag een offerte willen van onze werkzaamheden? Vraag dit online bij ons aan. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.  

kantoren schoonmaak

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in Nijkerk verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan