Home / Schoonmaak Appartementencomplex

Schoonmaak appartementencomplex

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op vaste dagen uw appartementencomplex komt schoonmaken? Succlean is een schoonmaakbedrijf met meer dan 150 medewerkers in dienst die allemaal van aanpakken houden. Wij zorgen ervoor dat uw appartementencomplex echt schoon is. Door ons grote team hebben we alle expertise in huis. Neem gerust contact met ons op om de schoonmaaktaken te bespreken. Maatwerk is bij ons mogelijk.

Onze schoonmaakdiensten voor uw appartementencomplex 

Wij bieden verschillende schoonmaakdiensten aan. Bij uw appartementencomplex kunnen wij schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging verzorgen. Wij nemen graag alle taken voor u uit handen. Bent u ook nog op zoek naar een huismeester? Bij Succlean hebben we ervaren huismeesters in dienst die ervoor zorgen dat alles goed schoon blijft. Zij houden toezicht op de huishoudelijke taken en zijn een vast aanspreekpunt voor de bewoners. U kunt rekenen op onze medewerkers. Wij ontzorgen u volledig. 

Wij laten uw ramen glimmen

Bij Succlean werken we met professionele glazenwassers die de ramen in uw appartementencomplex van binnen en van buiten schoonmaken. Zo ziet alles er verzorgd en netjes uit. Wij maken alle ramen op elke verdieping schoon. Wij maken schoon met een telescoop zodat we ramen kunnen wassen tot 20 meter hoogte. Zitten de ramen hoger dan 20 meter? Dan zal er gewerkt worden met een hoogwerker. 

Succlean verzorgt uw vloeronderhoud en gevelreiniging

Bij een appartementencomplex is het belangrijk om regelmatig uw vloer grondig te reinigen. De methode van reinigen is voor elke vloer anders. Een schone vloer zorgt voor een nette uitstraling en een langere levensduur. Wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen wij onze aanpak afstemmen. Naast vloeronderhoud maken wij ook graag uw gevel schoon. Gevelreiniging is voor het behoud van uw gevel. Door mos en aanslag kan het gaan scheuren en kan de gevel zijn functie verliezen. Zou u graag een offerte willen van onze werkzaamheden? Vraag dit online bij ons aan. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.  

Waarom klanten voor ons schoonmaakbedrijf kiezen

  • Vaste medewerkers op locatie
  • Vrijblijvende afspraak op locatie
  • Korte communicatielijnen
  • Vaste all-inclusive maandprijs
  • Goede telefonische bereikbaarheid 24/7
  • Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar
  • Professionele herkenbare bedrijfskleding
  • Camaliteiten-, spoed en invalschoonmaak
  • Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag
  • Online portaal voor klanten en medewerkers

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?