Home / Recreatie Schoonmaak

Recreatie schoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Vindt u de hygiëne belangrijk en zoekt u daarom een professioneel schoonmaakbedrijf die uw recreatievoorziening kan schoonmaken? Stop met zoeken want Succlean kan u helpen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met meer dan 150 medewerkers in dienst die in staat zijn u volledig te ontzorgen. Bij ons staat de kwaliteit van schoonmaken voorop. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloopt. Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Succlean is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Naast schoonmaakonderhoudglasbewassingsanitaire productenspecialistische reiniging en industriële reiniging kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van receptionistehuismeester en voor een bedrijfscatering. Met meer dan 150 medewerkers in dienst zijn wij in staat om alle taken uit handen te nemen. Wij zijn uw partner voor de zakelijke markt. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft van onze werkzaamheden. 

Wij zorgen voor kwaliteit bij recreatie schoonmaken 

Tijdens onze werkzaamheden bij schoonmaakonderhoud, houden wij een logboek bij zodat de resultaten bijgehouden worden. Onze werkzaamheden worden volgens de kwaliteitseisen verricht en worden ook met regelmaat gecontroleerd. Wij werken met vaste medewerkers op locatie zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

‘Als school voor speciaal onderwijs is ons lesaanbod ‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Een betere uitstraling van uw pand krijgen?

Ons schoonmaakbedrijf werkt met ervaren glazenwassers die ervoor zorgen dat uw pand er glimmend uit ziet. Wij maken daarom de ramen zowel binnen als buiten schoon. Er wordt samen met u een schoonmaakplan opgesteld zodat onze glazenwassers het plan van aanpak weten. Wij verzorgen voor diverse bedrijven in de regio Leusden en Amersfoort de glasbewassing en komen ook graag bij u de glasbewassing verzorgen. U kunt voor al onze werkzaamheden een offerte aanvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Schakel ons in voor uw recreatie schoonmaak

Bent u erg enthousiast geworden? Wij ondersteunen u graag bij de recreatie schoonmaak. Bij Succlean maken we gebruik van schoonmaakmiddelen die een ecolabel dragen. Het is niet alleen maar beter voor het milieu, maar het is ook veiliger voor onze medewerkers. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?