Home / Receptioniste Utrecht

Receptioniste Utrecht

Krijgt u per dag veel gasten over de vloer maar is er niemand die ze goed kan ontvangen? Een receptioniste van Succlean is het visitekaartje voor uw onderneming. Een receptioniste is er niet alleen om de gasten vriendelijk te ontvangen, maar ook voor administratieve taken. Wilt u graag weten of een receptioniste Utrecht een aanvulling is voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.

Een vast aanspreekpunt in uw onderneming

Het is belangrijk om binnen uw onderneming een vast aanspreekpunt te hebben. Iemand die altijd klaar staat en die gemotiveerd is om bepaalde taken op te pakken. Bij Succlean hebben we genoeg receptionistes die deze taak kunnen vervullen. Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en daarom zetten wij graag een organisatorische duizendpoot achter uw balie. Succlean heeft een receptioniste Utrecht parttime en fulltime beschikbaar. Heeft u een specifieke vraag? Stel het gerust!

Welke taken kan een receptioniste in Utrecht vervullen?

Heeft u te veel taken in handen en zou u graag wat verlichting hierin willen? Een receptioniste van Succlean kan u in bepaalde taken ondersteunen. Zo kunt u verwachten dat een receptioniste/telefoniste utrecht de taak van de administratie en urenverantwoording kan overnemen. Ook kunt u de volgende taken uit handen geven.

  • Het plannen en organiseren van diverse werkzaamheden
  • Zorgen voor persoonlijke attenties
  • Het verwerken van ziek- en betermeldingen
  • Het afhandelen en verwerken van telefoon en e-mail
  • Bijhouden afwezigheid van de medewerkers
  • Het professioneel ontvangen van bezoekers
  • Het klaarzetten van presentatieruimtes

Succlean is uw partner in de zakelijke markt

Is een huismeester Utrecht niet het enige dat u nodig heeft? Bij Succlean kunt u ook terecht voor schoonmaakonderhoudsanitaire productenglasbewassingspecialistische reiniging en industriële reiniging. Ons team in Utrecht bestaat uit meer dan 100 medewerkers die u graag ondersteunen. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?