Home / Receptioniste Barneveld

Receptioniste Barneveld

Mist u binnen uw organisatie een vast aanspreekpunt voor uw bezoekers en is uw organisatie gevestigd in Barneveld? Dan hebben wij de oplossing voor u gevonden. Een receptioniste van Succlean is sociaal en communicatief ingesteld die als een duizendpoot voor u aan de slag kan gaan. Een receptioniste in Barneveld is er niet alleen om uw gasten te ontvangen, maar helpt ook bij de administratieve taken. Bij Succlean vinden we het belangrijk dat we u kunnen ontzorgen. Wilt u graag meer informatie over een receptioniste in Barneveld? Neem gerust contact met ons op.

Succlean zorgt voor kwaliteit bij uw balie

Een receptioniste zal uw klanten vriendelijk ontvangen en als er een telefoon afgaat, deze correct aannemen en doorverbinden. Het is dus erg belangrijk om de organisatie goed te kennen zodat alles vlekkeloos verloopt. Een receptioniste is een belangrijke schakel in uw organisatie zodat alle communicatie goed verloopt. Zonder goede communicatie of structuur zal er ruis gaan ontstaan dat kan leiden tot imagoschade. Bij Succlean stellen we graag een ervaren receptioniste in Barneveld beschikbaar zodat u goed ondersteunt wordt. U kunt een receptioniste Barneveld parttime en/of fulltime inschakelen.

Wat u kunt verwachten van een receptioniste in Barneveld?

Wist u dat een receptioniste erg breed inzetbaar is? Een receptioniste is echt een visitekaartje van uw organisatie. Ondanks dat het erg druk kan zijn bij de balie, vervult een receptioniste de volgende taken:

  • Ontvangstruimte klaarzetten en onderhouden.
  • Interne mededelingen verspreiden.
  • Het verwerken van ziek- en betermeldingen.
  • Het afhandelen en verwerken van telefoontjes en e-mails.
  • Ontvangen van bezoekers.
  • Afspraken beheren.

De voordelen van Succlean

Zou u graag willen weten wat Succlean voor u kan betekenen? Bij ons kunt u terecht voor meerdere ondersteunende taken. Wij zijn namelijk hét schoonmaakbedrijf in Leusden en omgeving. U kunt ons inschakelen voor schoonmaakonderhoudsanitaire productenglasbewassingspecialistische reiniging en industriële reiniging. Ook als u een bedrijfscatering nodig heeft staan wij voor u klaar. Voor meer informatie over een receptioniste in Barneveld of voor meer informatie over onze overige diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?