Home / Huismeester Zorginstelling

Huismeester zorginstelling

Bent u op zoek naar een huismeester voor uw zorginstelling? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat de juiste huismeesters ingeschakeld worden om de taken te verrichten. De huismeesters van Succlean werken hard om uw pand schoon te houden. Ze zorgen er ook voor dat uw gasten gastvrij ontvangen worden en zich thuis voelen. Zou je graag meer informatie willen over een huismeester voor zorginstellingen? Neem gerust contact met ons op.

De taken van een huismeester

De huismeesters van Succlean kunnen u op vele manieren ontzorgen. Met een huismeester bent u ervan verzekerd dat uw pand goed wordt bijgehouden. De taken die een huismeester voor u uit handen kan nemen zijn:

  • Het uitvoeren van reparaties
  • Het melden van storingen
  • Toezicht houden op werkzaamheden
  • Controleren van installaties
  • Het schoonhouden van ruimtes
  Bent u erg enthousiast geworden en bent u benieuwd wat een huismeester voor zorginstelling gaat kosten? U kunt bij ons online een offerte aanvragen. U krijgt bij succlean binnen 1 werkdag een reactie.

  Succlean is uw zakelijke partner

  Wij van Succlean zijn meer dan alleen een partner voor een huismeester. Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in de regio Leusden. Ons team bestaat uit meer dan 100 medewerkers die u kunnen ondersteunen bij de schoonmaak. Naast een huismeester kunt u ons ook inschakelen voor schoonmaakonderhoudsanitaire productenglasbewassingspecialistische reinigingindustriële reiniging en bedrijfscatering. Bij Succlean staan we voor betrokken, betrouwbaar en dichtbij. Wij zorgen ervoor dat het écht schoon is!

  Waarom kiezen voor Succlean

  U krijgt bij ons niet alleen een vaste medewerker op locatie maar ook zijn we voor u 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat er korte communicatielijnen gehanteerd worden zodat de samenwerking erg fijn verloopt. We begrijpen dat hygiëne een erg belangrijk punt is voor de zorginstellingen en daarom werken we volgens de richtlijnen die zijn opgesteld. Wilt u graag uw organisatie versterken met een huismeester voor zorginstelling? Neem contact met ons op.

  Neem contact met ons op

  Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

  Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

  Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?