Home / Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat kan schoonmaken in de bouw? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij zijn dé schoonmaakpartner in de zakelijke markt en kunnen u waar mogelijk ondersteunen. Bij onze schoonmakers staat de kwaliteit van schoonmaken centraal en maken ze met alle liefde alles brandschoon. Wij zorgen voor een schone werkplaats of dat er na een project wordt schoongemaakt. Zou u graag meer informatie willen over bouwschoonmaak? Neem gerust contact met ons op.

Kies voor een persoonlijke aanpak

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bouwschoonmaak. Onze schoonmakers maken schoon op hoog niveau en leggen vooral de focus op resultaat. Wij begrijpen erg goed dat het schoonhouden van het bouwterrein door stof en afval erg lastig is. Wij van Succlean kunnen u ondersteunen met: schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. Ons team bestaat uit ruim 100 schoonmakers die u kunnen helpen met bouwschoonmaak.

Bouwschoonmaak: creëer een schone werkplek

Succlean is het schoonmaakbedrijf voor in de bouw. Of het nou dagelijks, wekelijks of maandelijks wordt schoongemaakt, de hygiëne en comfort van het personeel en onze schoonmakers hebben de hoogste prioriteit. Ons personeel beschikt over de juiste middelen en ervaring om uw bouw pand schoon op te leveren. Veiligheid is zeer belangrijk op een bouwterrein en hiervoor nemen wij onze maatregelen om zo veilig mogelijk te werken. U kunt bij ons online een offerte op maat aanvragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor Succlean?

Wij willen u graag vertellen waarom u voor Succlean moet kiezen voor de bouwschoonmaak. U heeft bij ons vaste medewerkers op locatie zodat de communicatielijnen kort blijven. Ook zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Zou u graag een offerte op maat willen hebben? Binnen 1 werkdag krijgt u hier een reactie op. Onze medewerkers komen ook in de weekenden, nachten en feestdagen schoonmaken. Wilt u graag meer informatie over bouwschoonmaak of heeft u specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?