Home / Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Hulp nodig bij vloeronderhoud? Het is belangrijk om de juiste schoonmaakmiddelen en methodes te gebruiken tijdens het schoonmaken van de vloer. Succlean kan helpen om de kwaliteit van uw vloer te behouden. Al meer dan 16 jaar zijn wij dé schoonmaak specialist en weten we precies hoe we uw vloer moeten aanpakken. Vloeronderhoud is niet alleen belangrijk voor het esthetische aspect van het pand, maar ook voor de levensduur van uw vloeren. Neem gerust contact met ons op bij vragen over vloeronderhoud. 

De soorten vloeren 

Er bestaan twee soorten vloeren: harde vloeren en zachte vloeren. Harde vloeren zijn bijvoorbeeld houten, tegel-, betonnen en natuurstenen vloeren. Een voorbeeld voor zachte vloeren zijn tapijt, linoleum, vinyl en rubber. Een verkeerde behandeling kan de vloer beschadigen. Het is daarom belangrijk om te weten welk type vloer u heeft en welke behandeling geschikt is voor deze vloer. Wij van Succlean helpen u graag hiermee. 

Specialistisch vloeronderhoud door Succlean

Bij Succlean weten we precies welke behandeling een soort vloer nodig heeft. We vertellen graag aan u hoe een soort behandeling eruitziet. Wij zullen als eerst uw vloer stofzuigen/vegen om het stof en vuil te verwijderen. Na het stofzuigen zullen we de vloer gaan dweilen. Dit doen we met een bijpassend schoonmaakmiddel zodat we de vloer niet beschadigen. Vervolgens zullen we uw vloer polijsten of boenen zodat het mooi gaat glimmen. De laatste stap is om de vlekken te verwijderen die na het schoonmaken erin zijn blijven zitten. 

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf? 

Ons schoonmaakbedrijf heeft veel ervaring en expertise in vloeronderhoud waardoor wij u goed kunnen adviseren en helpen. Door onze werkervaring zijn we alle soorten vloeren al een keer tegengekomen en behandeld. Wij van Succlean zijn erg flexibel. U kunt ervoor kiezen om de schoonmaakwerkzaamheden uit te laten voeren buiten de kantooruren, zodat uw medewerkers niet gestoord worden tijdens hun werkzaamheden. Naast vloeronderhoud voeren wij ook nog andere diensten uit. Denk hierbij aan specialistische reinigingsanitaire productenglasbewassing en industriële reiniging. Voor optimaal vloeronderhoud kiest u voor ons! 

Wij werken onder andere voor:

  • Kantoorpanden
  • Huisartspraktijken
  • Gezondheidscentra
  • Zorginstellingen
  • Scholen
  • Kinderdagverblijven
  • Verenigingen van eigenaren
  • Overheid en gemeentes

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?