Home / Trappenhuis Schoonmaak

Trappenhuis schoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Heeft u een trappenhuis in uw appartementencomplex, flat of kantoorgebouw en wilt u graag dat dit goed schoongemaakt wordt? Wij van Succlean helpen je graag hiermee! Een schoon trappenhuis is essentieel voor de uitstraling en mag écht niet vergeten worden. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat uw trappenhuis volledig schoon wordt. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Uw trappenhuis laten schoonmaken door Succlean? 

Wij van Succlean komen graag bij u langs om het trappenhuis schoon te maken. Onze schoonmakers zullen professioneel te werk gaan en zorgen dat u tevreden bent. Als wij een trappenhuis schoonmaken houden we ons vast aan bepaalde werkzaamheden. We vertellen u graag hoe wij te werk gaan! Onze schoonmakers zullen eerst al het vuil opruimen want mensen hebben achtergelaten. Vervolgens zal er gestofzuigd worden zodat al het zand, stof en vuil weg is. Met duurzame schoonmaakmiddelen zullen we de leuningen afnemen. De laatste stap is om het trappenhuis te dweilen. Zo zorgen we ervoor dat het echt schoon is.  

Hoe vaak moet een trappenhuis schoongemaakt worden? 

Het kan erg verschillend zijn per trappenhuis hoe vaak deze schoongemaakt moet worden. De hoeveelheid hangt af van het intensieve gebruik, de grootte van het gebouw en of er een lift aanwezig is. Een lift betekent dat er minder mensen de trap nemen waardoor het trappenhuis langer schoon blijft. Benieuwd wat de kosten zullen zijn voor het schoonmaken van een trappenhuis? U kunt eenvoudig online een offerte op maat aanvragen.

Wij maken meer schoon dan alleen een trappenhuis 

Naast een trappenhuis kunt u ons ook inschakelen voor de volledige schoonmaak onderhoud, glasbewassing, industriële reiniging, specialistische reiniging en opleveringsschoonmaak. Ook kunnen we voor u de sanitaire producten verzorgen. Wij doen dit bij bijna alle sectoren. Onze schoonmakers zijn naast kantooruren ook in het weekend, nachten en feestdagen beschikbaar. Wij zijn graag uw partner voor de zakelijke markt. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.  

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?