Home / Specialistische Reiniging Leusden

Specialistische reiniging

De medewerkers van Succlean hebben veel expertise in specialistische reiniging en kunnen we u daarom het beste helpen. Specialistische reiniging omvat verschillende schoonmaakdiensten die speciale vaardigheden en apparatuur vereisen om diverse oppervlakken grondig te reinigen en te onderhouden. Specialistische reiniging die wij uitvoeren zijn tapijtreiniging, gevelreiniging en Nano-coating. Zou u graag meer informatie willen over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Een specialistische reiniging: tapijt reinigen 

Onze experts komen graag bij u langs om uw tapijt te inspecteren, zodat we de juiste reinigingsmethode kunnen toepassen. Vervolgens wordt uw tapijt professioneel gereinigd met hoogwaardige schoonmaakmiddelen en geavanceerde schoonmaakapparatuur. Door regelmatig uw tapijt te laten reinigen, kunt u de levensduur ervan verlengen en langer van uw tapijt genieten. Heeft u hardnekkige vlekken die er maar niet uit willen? Onze experts staan voor u klaar om te helpen en zorgen ervoor dat uw tapijt er weer vlekkeloos uitziet.

Gevelreiniging: geef uw pand een nieuwe uitstraling 

Een andere vorm van specialistisch reinigen is gevelreiniging. Bij Succlean gaan we altijd professioneel te werk als het gaat om het reinigen van uw gevel. We beginnen met een grondige inspectie van de gevel om de staat ervan te beoordelen. Als er geen barsten of scheuren in uw gevel zitten, gaan we kijken naar het type vervuiling. Elk type vervuiling vraagt namelijk om een specifieke reinigingsmethode. Gelukkig weten onze schoonmaakspecialisten precies wat ze moeten doen om uw gevel weer helemaal schoon te krijgen!

Een nieuwe vorm van specialistische reiniging

Nano-coating wordt steeds populairder. Het is een coating die wordt aangebracht op glas, steen of metaal waardoor het waterafstotend is en bescherming biedt tegen vuil, bacteriën en corrosie. De specialisten van Succlean komen dit graag bij u uitvoeren. Voor specialistisch reiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Zou u graag een afspraak willen maken voor een specialistische reiniging? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag online een offerte aan.

Wij werken in de volgende regio’s

  • Amersfoort
  • Leusden
  • Barneveld
  • Soest
  • Nijkerk
  • Utrecht

Vraag hieronder direct een offerte aan

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?