Home / Schoonmaakbedrijf Scholen

Schoonmaakbedrijf voor scholen

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Elke school wil leerlingen een gezonde leeromgeving geven – en daar hoort onberispelijke hygiëne bij. Succlean is, als schoonmaakbedrijf voor scholen, uw schoonmaakpartner. Wij nemen de volledige schoonmaak in uw onderwijs op ons. Maar naast onze schoonmaakdiensten als schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en industriële reiniging kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste. 

Het voordeel hiervan is dat u compleet ontzorgt wordt door Succlean. U heeft daarnaast slechts één aanspreekpunt voor alle diensten die u bij ons af neemt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Schoonmaak in het onderwijs

School is de plek waar kinderen en scholieren dagelijks bij elkaar komen. Waar wordt geleerd en waar wordt gegeten. Waar, dag in dag uit, gezamenlijk gebruik wordt gemaakt van spullen in de lokalen en van toiletten. Het is daarom ontzettend belangrijk dat lokalen, toiletten, kantines, computerzalen en kleedruimtes hygiënisch zijn. En vergeet ook niet de personeelsruimten en kantoren, waar leerkrachten en medewerkers zich ongestoord terugtrekken.

Scholen schoonmaak: een gezonde leeromgeving bieden

Succlean is een schoonmaakbedrijf voor scholen; naast de schoonmaak in kantoren, de zorg, hotels, recreatie en meer, verzorgen wij ook de schoonmaak in het onderwijs. Een plek die zich weer op een andere manier onderscheidt van andere locaties. Want juist op scholen – en basisscholen in het bijzonder – is het zo belangrijk om te zorgen voor een schone omgeving. Bacteriën, virussen, parasieten of schimmels zijn stuk voor stuk ziekteverwekkers die zich maar al te graag verspreiden via de handen of via voorwerpen. Daarbij zijn kinderen kwetsbaar; ze hebben een lagere weerstand dan volwassenen en worden sneller ziek door zulke ziekteverwekkers. Met een professionele schoonmaak in het onderwijs kan een school haar leerlingen een gezonde leeromgeving bieden.

Schoonmaakbedrijf scholen

Als schoonmaakbedrijf in scholen nemen we de zorgtaak rondom de schoonmaak van u over. Wij zorgen voor een schone en gezonde leeromgeving. Leerlingen hebben geen idee van onze komst – en dat is precies zoals wij het graag zien. Want dat betekent dat we goed werk leveren! Een school die altijd fris is, een fijne plek waar leerlingen onbezorgd kunnen leren, lunchen, sporten en samenzijn. Dat is onze missie.

Wij werken bij Succlean volgens een schoonmaakschema dat we in overleg met u maken. De scholen schoonmaak laten verzorgen in de avonduren? Of ‘s nachts? Dit is allemaal mogelijk en bespreekbaar.

Schoonmaakbedrijf scholen in Utrecht en omgeving

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor scholen? Succlean is er voor de schoonmaak voor onderwijs in Utrecht en omgeving. Wij verzorgen schoonmaak van scholen in de plaatsen Utrecht, Amersfoort, Leusden, Barneveld, Soest, Nijkerk en Utrecht. Ook in uw school of scholen schoonmaak laten uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf? Neem contact met ons op!

‘Als school voor speciaal onderwijs is ons lesaanbod vooral gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van onze leerlingen. Hiervoor bieden we kennis aan, maar ook praktische vaardigheden. Schoonmaak is daar één van. Samen met Succlean hebben we een programma gemaakt, waarbij precies is vastgelegd wat overdag met VSO-leerlingen en na schooltijd door Succlean wordt schoongemaakt. De schoonmaakinstructie wordt gegeven door een Succlean medewerker, samen met personeel van school. Voor een deel van onze leerlingen leidt dit tot een beroepsgericht certificaat. Een oud-leerling is inmiddels werkzaam bij Succlean, wat het succes van deze samenwerking onderstreept. Dit naast een bovengemiddeld schone school, hetgeen beoordeeld wordt door externe monitoring door SEISO.’

Henk Hylkema - De Klimboom en Beekdal VSO

Neem direct contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?