Home / Schoonmaakbedrijf Kantoor

Schoonmaak kantoren

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Succlean begrijpt dat werken in een onhygiënisch omgeving voor niemand prettig is, al helemaal niet voor de concentratie en werksfeer van medewerkers. Succlean ontzorgt u als schoonmaakbedrijf voor kantoren daarom graag bij het schoonmaken van uw kantoorpanden!

Schoonmaak van kantoren van hoge kwaliteit

Bij de schoonmaak van kantoren hebben onze medewerkers altijd schoonmaak van hoge kwaliteit als uitgangspunt. Naast de werkzaamheden in het logboek, die als leidraad dient, kijken onze medewerkers ook verder. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers proactief werk leveren, om zich heen kijken “wat vies is moet schoon”. Op deze manier proberen wij de kwaliteit op een hoog niveau te houden en net dat stukje extra dienstverlening te leveren.

Ook heeft u een vast aanspreekpunt waarmee u regelmatig de schoonmaak van kantoren mee bespreekt. Op deze manier streeft Succlean als schoonmaakbedrijf voor kantoren naar het gewenste en gezamenlijk beoogde resultaat!

Schoonmaak van kantoren met vaste schoonmakers

Kantoren schoonmaken doen wij zoveel mogelijk met vaste schoonmakers per opdracht. Dit doen wij zodat onze gekwalificeerde schoonmakers bekend zijn met de locatie en met de wensen en behoeftes van onze klanten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of onze schoonmaker/ schoonmaakster juist geïnformeerd is over uw kantoorpanden schoonmaken! Heeft u vragen over onze werkwijze of hoe de schoonmaak van kantoren wordt geregeld? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Kantoor schoonmaken regio Utrecht

Kantoorpanden schoonmaken doet Succlean met name in de regio Leusden en Amersfoort, maar wij komen ook regelmatig in de regio’s Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest en Utrecht. Uw kantoor schoonmaken in Utrecht doen wij dus met net zoveel plezier! De kantoren schoonmaken kunnen wij binnen kantooruren doen. Indien u het prettiger vindt om uw kantoor schoongemaakt te hebben tijdens nachten, weekenden en feestdagen is dit geen enkel probleem. Schoonmaak is maatwerk, dus alles is hierin bespreekbaar. 

Succlean kan uw vaste partner voor al uw schoonmaakonderhoud worden. Wij komen graag bij uw langs op locatie om de schoonmaak mogelijkheden te bespreken en vanuit daar een eerlijke en complete offerte samen te stellen. Succlean werkt met vaste all-in maandprijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Neem contact met ons op

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?