loader image

Schoonmaak VVE

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Schoonmaak VVE

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak van uw VVE? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij ontzorgen uw VVE schoonmaak. Wij maken de gemeenschappelijke ruimtes van het appartementsgebouw helemaal schoon en ondersteunen u op meerdere vlakken op het gebied van reinigen. U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken van glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Heeft u interesse in een offerte op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schoonmaak VVE in Utrecht

Wij van Succlean verzorgen schoonmaak in de regio Leusden en Amersfoort. De regio’s Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest en Utrecht komen wij ook graag. U kunt bij ons altijd terecht voor het schoonmaken van uw VVE in de regio Utrecht. Wij ontzorgen als schoonmaakbedrijf uw volledige schoonmaakwerkzaamheden van de gezamenlijke ruimtes. Wij zorgen altijd voor een hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Ons werk wordt namelijk regelmatig gecontroleerd op de kwaliteitseisen. Onze werknemers zijn betrokken, betrouwbaar en opgeleid naar onze maatstaven. Wij zijn specialisten als het gaat om het reinigen van het onderhoud van uw VVE. Maar we verzorgen ook specialistische werk als het reinigen van zonnepanelen en het verwijderen van graffiti. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf voor een VVE, maar ook voor kantoorpanden, scholen, hotels en recreatie.

Wat zijn de kosten voor het schoonmaken van uw VVE?

Onze specialisten op het gebied van het schoonmaken van uw VVE staan altijd voor u klaar. Wij van Succlean zetten ons 100% in. En voldoen altijd aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld. Neemt u ons in dienst als schoonmaakbedrijf? Dan zorgen wij altijd voor een vast team. Het team wordt geleid door een objectleider. De objectleider is altijd 24/7 bereikbaar. Heeft u interesse in een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd op het gebied van VVE? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Wij maken voor uw een offerte op maat. Wilt u meer weten wat Succlean als schoonmaker voor uw VVE kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

kantoren schoonmaak

Waarom klanten ons schoonmaakbedrijf kiezen

Vaste medewerkers op locatie

Korte communicatielijnen

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7

 Professionele herkenbare bedrijfskleding

Binnen 1 werkdag reactie op uw offerteaanvraag

 Vrijblijvende afspraak op locatie

 Vaste all-inclusive maandprijs

 Nachten, weekend en feestdagen beschikbaar

 Camaliteiten-, spoed- en invalschoonmaak

Online portaal voor klanten en medewerkers

Vaste medewerkers voor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Succlean werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers per opdracht voor schoonmaakwerk. Het werken met vaste schoonmakers draagt bij aan de hoge kwaliteit van het schoonmaakwerk. Onze gekwalificeerde schoonmakers zijn bekend met de locatie en zijn op de hoogte van specifieke wensen van de klant. De schoonmakers van Succlean hebben ook een signaalfunctie. Wanneer uw vloer bijvoorbeeld extra onderhoud nodig heeft, wordt er direct contact opgenomen. Uw pand in Nijkerk verdient onze zorg!

Vraag hieronder direct een offerte aan