Home / Schoonmaak Primair Onderwijs

Schoonmaakbedrijf Primair onderwijs voor de zakelijke markt

Wilt u graag dat uw school grondig wordt schoongemaakt? Schakel dan de hulp in van Succlean. Onze schoonmakers hebben jarenlang ervaring in het schoonmaken van kantoorpanden, scholen, verzorgingshuizen en ga zo maar door. Schoonmaak in primair onderwijs doen we graag. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op.

Succlean helpt bij schoonmaak primair onderwijs 

Wat maakt Succlean uniek te midden van de vele schoonmaakbedrijven? Bij Succlean stellen we vaste medewerkers beschikbaar die verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak van uw schoolinstelling. Door gebruik te maken van vaste schoonmakers heeft u altijd een vast aanspreekpunt en verloopt de communicatie via korte lijnen. Met vaste medewerkers ontstaat er een langdurige werkrelatie, waarbij onze schoonmakers uw instelling door en door leren kennen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

‘Als school voor speciaal onderwijs is ons lesaanbod vooral gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van onze leerlingen. Hiervoor bieden we kennis aan, maar ook praktische vaardigheden. Schoonmaak is daar één van. Samen met Succlean hebben we een programma gemaakt, waarbij precies is vastgelegd wat overdag met VSO-leerlingen en na schooltijd door Succlean wordt schoongemaakt. De schoonmaakinstructie wordt gegeven door een Succlean medewerker, samen met personeel van school. Voor een deel van onze leerlingen leidt dit tot een beroepsgericht certificaat. Een oud-leerling is inmiddels werkzaam bij Succlean, wat het succes van deze samenwerking onderstreept. Dit naast een bovengemiddeld schone school, hetgeen beoordeeld wordt door externe monitoring door SEISO.’

Henk Hylkema - De Klimboom en Beekdal VSO

Neem direct contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?