Home / Schoonmaak Pretparken

Schoonmaak pretparken

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Raakt u het overzicht kwijt of weet u niet waar u moet beginnen bij het schoonmaken van een pretpark? Schakel de hulp in van Succlean. Door onze jarenlange ervaring is schoonmaken voor ons een makkelijke klus. Wij zorgen dat uw bezoekers een fijne dag hebben in een schone en frisse omgeving. Met ruim 150 medewerkers in dienst staan we graag allemaal voor u klaar. Voor meer informatie over de schoonmaak van pretparken kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij zorgen voor een aanpak op maat

Het is belangrijk dat uw gasten zich niet storen aan het vuil om zich heen. Wij gaan graag met u in gesprek om de aanpak en de werkzaamheden te bespreken. Een schoon pretpark zorgt voor tevreden gasten. Onze werkzaamheden kunnen variëren van het schoonmaken van de sanitair gebouwen tot aan de kantoren. Goede hygiëne is bij ons belangrijk. Door onze ervaring kunnen we u goed adviseren en vertellen we graag waar de focus op moet liggen.

Waarom kiezen voor Succlean als schoonmaakpartner?

Wij zorgen ervoor dat er altijd vaste medewerkers van ons op uw locatie aanwezig zijn, zodat de communicatielijnen kort blijven. Bovendien zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Als u graag een offerte op maat wilt ontvangen, kunt u dat aan ons laten weten. Binnen 1 werkdag kunt u een reactie van ons verwachten. Onze medewerkers staan ook paraat tijdens de weekenden, nachten en feestdagen om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren in uw pretpark. Ze hebben de benodigde middelen en ervaring om uw pretpark schoon en netjes op te leveren.

Onze schoonmaak pretpark werkzaamheden

Wij bieden verschillende schoonmaakwerkzaamheden aan. Zo kunt u rekenen op glasbewassing, specialistische reiniging, schoonmaak onderhoud, industriële reiniging en verzorgen we graag de sanitaire producten voor u. Wij leggen graag de focus op een schoon eindresultaat. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?