Home / Schoonmaak Ouderenzorg

Schoonmaak ouderenzorg

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de ouderenzorg? Dan bent u vast en zeker aan het rondkijken naar een betrouwbaar bedrijf. Voor de schoonmaak van uw instelling wilt u uiteraard alleen integere en betrouwbare mensen hebben. Wij van Succlean begrijpen dat als geen ander. We zijn dan ook uw ideale partner als schoonmaakbedrijf voor de ouderenzorg. Wij weten hoe belangrijk hygiëne is met kwetsbare patiënten. We zijn ervaren in werken volgens protocollen en daarnaast kunt u een vaste medewerker verwachten in uw ouderenzorginstelling.

Succlean is uw schoonmaakbedrijf voor de ouderenzorg

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, zult u al snel merken dat wij inmiddels veel ervaring hebben met schoonmaak in de ouderenzorg. We zorgen voor een schoonmaak op maat, want geen enkele instelling is hetzelfde. Omdat er bij u veelal oudere en kwetsbare mensen wonen, begrijpen wij dat hygiëne heel belangrijk is. Verder voeren wij de schoonmaakwerkzaamheden uit zoals u dat mag verwachten. Professioneel en nauwkeurig. En precies zoals u het wilt. Heeft u een instelling in Utrecht, Leusden, Barneveld, Nijkerk, Soest of Amersfoort? Maak dan gerust gebruik van onze diensten. Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specialistisch schoonmaakbedrijf voor uw instelling

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak in de ouderenzorg en kiest u voor Succlean, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze andere diensten. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de schoonmaak. Wat denkt u van onze extra mogelijkheden zoals glasbewassing en specialistische reiniging? Dat zal niet net zo vaak nodig zijn als de reguliere schoonmaak, maar het kan u veel voordelen bieden als u al deze werkzaamheden uitbesteedt aan een en hetzelfde bedrijf. Succlean is een veelzijdig schoonmaakbedrijf, want ook voor de sanitaire producten en het schoonmaakonderhoud kunt u een beroep op ons doen. Het is zelfs mogelijk om via ons bedrijf een huismeester of receptioniste voor uw zorginstelling in te huren.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor ons aanbod in schoonmaakvan uw ouderenzorginstelling, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat dragen we enerzijds uit middels het Keurmerk Schoon. Met gepaste trots draagt Succlean dit keurmerk waarop we jaarlijks gecontroleerd worden en dus aantoonbaar:

  • Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken
  • Naleven van wetten en regels
  • Afdragen van belastingen en premies
  • Houden aan de CAO
  • Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn
  • Administreren volgens de NEN 4400-1 norm
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag toepassen
  Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. We zijn dan ook buiten de kantooruren bereikbaar. We streven naar herkenning en betrokken betrouwbaarheid door dezelfde schoonmakers op locatie in te zetten. Dit bevordert op veel vlakken zowel het schoonmaken zelf als de ervaringen op het resultaat van onze schoonmaakdiensten. U ziet vertrouwde gezichten, de schoonmakers weten hun weg goed te vinden en kunnen efficiënt werken.

  ‘We hechten veel waarde aan hygiëne binnen ons gezondheidscentrum. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft voor ons de meerwaarde van een schoonmaakbedrijf bewezen. Voor spoedklussen kunnen we ook altijd bij Succlean terecht. Zelfs voor vervelende graffiti op onze buitenmuur heeft dit schoonmaakbedrijf een goede oplossing.’

  Menno Werrie - Gezondheidscentrum Zielhorst, Amersfoort

  Succlean als schoonmaakbedrijf voor de ouderenzorg?

   Wilt u meer weten over onze diensten? Een vaste all-inclusive maandprijs afstemmen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden van uw wensen. Of u vraagt direct een offerte aan, waarop we streven binnen een werkdag te reageren.

  Neem contact met ons op

  Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

  Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?