Home / Schoonmaak Leisure

Schoonmaak leisure

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Ons schoonmaak aanbod voor leisure

Succlean biedt vele mogelijkheden om schoon te maken. Wij staan voor betrokken, betrouwbaar en dichtbij. Wij werken in de regio Utrecht, Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk en Barneveld. Ons schoonmaak aanbod voor leisure is:

  • Schoonmaakonderhoud
  • Sanitaire producten
  • Glasbewassing
  • Specialistische reiniging
  • Industriële reiniging

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Naast onze schoonmaakdiensten kunt u ons inschakelen voor bedrijfscatering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste. Wij van Succlean kunnen u dus echt helemaal ontzorgen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

De producten waar Succlean mee werkt zijn allemaal milieubewust en ecologisch. Met onze 16 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten wij hoe we kwaliteit moeten leveren. Wij zetten vaste medewerkers op locatie zodat de communicatielijnen kort blijven. Onze schoonmakers zijn avonden, nachten en op feestdagen beschikbaar. Zou u graag alvast online een offerte willen aanvragen? Dat kan! Binnen 1 werkdag krijgt u een reactie.

Wij dragen het Keurmerk Schoon

Elk jaar wordt ons schoonmaakbedrijf gecontroleerd op vakkundig en nauwkeurig schoonmaken, het naleven van regels en wetten, houden van de CAO en waarborgen van veiligheid en verzekerd zijn. Dit komt omdat wij het Keurmerk schoon dragen. Dit keurmerk is sinds 2013 het keurmerk van de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Voorheen heette dit het OSB keurmerk. Zou u graag willen dat wij uw schoonmaak leisure verzorgen? Neem vrijblijvend contact op.

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?