Home / Schoonmaak In Verpleeghuis

Schoonmaak verpleeghuis

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

De verzorging en verpleging van patiënten is voor u natuurlijk prioriteit. Maar daarnaast wilt u een absoluut schone werk- en leefomgeving in het verpleeghuis in de regio Amersfoort, Leusden, Barneveld, Soest, Nijkerk en Utrecht. U wilt bovendien dat het schoonmaken van uw verpleeghuis op een snelle en adequate wijze gebeurt en dat ervaren en integere specialisten het schoonmaakwerk uitvoeren. Met een persoonlijke aanpak, met zorgvuldige en vooral de juiste aandacht is Succlean uw partner voor de schoonmaak van uw verpleeghuis.

Flexibele aanpak in schoonmaken verpleeghuis

Bij het schoonmaken verpleeghuis ligt onze professionele focus altijd gericht op het resultaat. Het comfort en de hygiëne van de bewoners en niet te vergeten uw personeel hebben de hoogste prioriteit voor ons. U geeft ons het vertrouwen, wij geven u perfecte schoonmaak in het verpleeghuis. Verpleeghuizen verschillen nogal eens van elkaar en specifieke wensen vervullen we graag op een professionele manier.

Gekwalificeerde schoonmaak in verpleeghuizen

De juiste schoonmaak in een verpleeghuis is juist nu van het allergrootste belang. Een verpleeghuis met bewoners en bezoekers met een laag afweersysteem is de realiteit van nu. Ziektes kunnen heel makkelijk opgelopen en verspreid worden. Alleen door een absoluut perfecte schoonmaak van uw verpleeghuis kan dit worden tegengegaan. Wij houden ons dan ook aan strikte hygiëneprotocollen. De vaste schoonmaakmedewerkers in uw zorginstelling zijn doordrongen van het belang van maximale hygiëne, om infectierisico’s te voorkomen.

Schoonmaken verpleeghuis van hoge kwaliteit

Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken in zorginstellingen zoals verzorgingshuizen, bejaardenhuizen, revalidatiecentra en andere medische instellingen en gezondheidscentra. Succlean maakt schoon. Perfect, hygiënisch en integer. Wilt u ook in de toekomst een betrouwbare partner voor het schoonmaken verpleeghuis? Er zijn ook mogelijkheden om een vast maandbedrag, een all-inclusive maandprijs, met elkaar overeen te komen. Vraag een offerte aan en ervaar snel onze manier van werken. Perfect en absoluut schoon. Succlean is uw schoonmaakpartner die betrokken is bij het werk. We zetten dagelijks een stapje extra en zijn blij met het creëren van warme relaties. We hebben het Keurmerk Schoon. Wat klanttevredenheid betreft scoren we hoog. Logisch natuurlijk, ons personeel is goed opgeleid, deskundig en ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

‘We hechten veel waarde aan hygiëne binnen ons gezondheidscentrum. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft voor ons de meerwaarde van een schoonmaakbedrijf bewezen. Voor spoedklussen kunnen we ook altijd bij Succlean terecht. Zelfs voor vervelende graffiti op onze buitenmuur heeft dit schoonmaakbedrijf een goede oplossing.’

Menno Werrie - Gezondheidscentrum Zielhorst, Amersfoort

Keurmerk Schoon

Wanneer u voor Succlean kiest, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat dragen we enerzijds uit middels het Keurmerk Schoon. Met gepaste trots draagt Succlean dit keurmerk waarop we jaarlijks gecontroleerd worden en dus aantoonbaar:

  • Vakkundig en nauwkeurig schoonmaken
  • Naleven van wetten en regels
  • Afdragen van belastingen en premies
  • Houden aan de CAO
  • Waarborgen van de veiligheid en verzekerd zijn
  • Administreren volgens de NEN 4400-1 norm
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag toepassen
  Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. We zijn dan ook buiten de kantooruren bereikbaar. We streven naar herkenning en betrokken betrouwbaarheid door dezelfde schoonmakers op locatie in te zetten. Dit bevordert op veel vlakken zowel het schoonmaken zelf als de ervaringen op het resultaat van onze schoonmaakdiensten. U ziet vertrouwde gezichten, de schoonmakers weten hun weg goed te vinden en kunnen efficiënt werken.

  Neem contact met ons op

  Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

  Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

  Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?