loader image

Wie zijn wij

Schoonmaakbedrijf Succlean is vanuit de vestiging Leusden actief in de gehele regio. In onder andere de volgende plaatsen kunt u onze schoonmakers tegenkomen: Leusden, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Hoevelaken, Woudenberg, Utrecht en Zeist. Ons team bestaat uit ruim 100 schoonmakers en medewerkers die vanuit Leusden uw contactpersoon zijn. Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen, opmerkingen of een aandachtspunt? Laat het ons weten. Schoonmaakbedrijf Succlean staat voor betrokken en betrouwbaar. Daarom krijgt u altijd een beter resultaat.

schoonmaakbedrijf regio leusden

Meer dan 16 jaar ervaring in de schoonmaak

Graag laten we u in woord en beeld zien wie onze medewerkers zijn. We vertellen wie welke taak heeft, zodat u met uw vraag over onze schoonmaakdiensten bij de juiste persoon terecht komt. Graag stellen wij ons aan u voor.

Ons team

succlean eigenaar remco

Remco Thiecke

Directeur

Remco is de oprichter, eigenaar en bovenal bevlogen leider van schoonmaakbedrijf Succlean uit Leusden – Amersfoort.

schoonmaakbedrijf succlean medewerkers

Martijn Jansen

Commercieel manager

Na ruim 13 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, versterkt Martijn per 1 maart 2017 het managementteam. Martijn is onder andere verantwoordelijk voor de commerciële werkzaamheden zoals acquisitie, offertes en het uitwerken en implementeren van nieuwe diensten.

schoonmaakbedrijf succlean medewerkers

Barbara Verbeeck

Objectleider

Barbara zorgt ervoor dat het schoonmaakwerk er vlekkeloos uitziet. Daarnaast voert ze kwaliteitscontroles uit. Deze controles zijn inzichtelijk voor de klanten en worden regelmatig besproken.

schoonmaakbedrijf succlean medewerkers

Shawnee van Kommer

Objectleider / Planner

‘Geen werkdag is hetzelfde en dat maakt mijn werk nou juist zo leuk! De ene dag sta ik met collega’s op de werkvloer, de andere dag loop ik samen met de klant een controle of breng ik mijn collega’s de kneepjes van het vak bij. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zo efficiënt mogelijk te werken.’

schoonmaakbedrijf succlean medewerkers

Harry Lammers

Adviseur

Ondersteuning van het management alsmede in de bedrijfsvoering en beleidsontwikkeling. Bewaakt certificeringen, de code verantwoordelijk marktgedrag en goed werkgeverschap.

schoonmaakbedrijf succlean medewerkers

Annet de Groot

Meewerkend voorvrouw

“Ik werk nu ruim 3 jaar bij Succlean en in 2019 doorgestroomd naar Meewerkend voorvrouw in de regio Barneveld. Succlean het woord zegt het al, succes in schoonmaken. Daarom werk ik met veel plezier voor dit bedrijf waarin ik ben gegroeid en hoop dit nog vele jaren te mogen voorzetten.”.

schoonmaakbedrijf Amersfoort collega

Rachelle Ruisch

Personeelszaken

Ik werk vanaf 2 januari 2020 bij Succlean, waar geen dag hetzelfde is. Omdat we snel groeien ben je altijd druk met de werving en het behouden van medewerkers en ook het verbeteren van interne processen. De diversiteit aan medewerkers en panden maakt het een uitdaging om een goede match te maken.

‘Ons schoonmaakwerk continu controleren en verbeteren zorgt voor tevreden klanten. Het gesprek met klanten verloopt dan ook altijd erg prettig. En als er een klacht is, zorg ik ervoor dat deze binnen korte tijd is opgelost.’

Barbara Verbeeck

Onze kernwaarden

Hoe onderscheidt Schoonmaakbedrijf Succlean in Leusden zich van andere schoonmaakbedrijven?

kantoren schoonmaak

Betrokken

Frequente communicatie zorgt voor tevreden klanten. Schoonmaakbedrijf Succlean is ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.

Betrouwbaar

U ziet altijd dezelfde schoonmakers. Het voordeel is dat de schoonmakers de werkplek kennen en precies op de hoogte zijn van de werkzaamheden. We vinden het mooi om te zien hoe onze schoonmakers een band opbouwen met het personeel van klanten.

Beter

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij van Succlean belangrijk. Daarom hebben wij een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ontwikkeld.

Geschiedenis van Succlean

“Ik ben zelf begonnen met een emmer sop en een stofzuiger”

Remco Thiecke is op 27 januari 2003 gestart met schoonmaakbedrijf Succlean. Begonnen met een emmer sop en een stofzuiger als eenmanszaak. Remco heeft jarenlange ervaring opgedaan bij andere schoonmaakbedrijven. 

“Alle schoonmaakbedrijven zeggen natuurlijk dat ze kwalitatief goed schoonmaakwerk leveren. Maar wat is goed schoonmaakwerk?”

Een belangrijke les die hij leerde tijdens zijn werk in de schoonmaakbranche is dat communicatie met de klant én met de schoonmakers op de werkvloer belangrijk is. Zowel het leveren van kwaliteit als een goede werksfeer zijn veel gemakkelijker haalbaar als er goed gecommuniceerd wordt tussen de klant en het schoonmaakbedrijf, maar ook binnen het schoonmaakbedrijf. 

Goede communicatie heeft het nakomen van afspraken tot gevolg. ‘Deze en vele andere lessen en ervaringen heb ik meegenomen bij de oprichting van Succlean. Mijn doelstelling is om samen met mijn team van schoonmakers en medewerkers te groeien tot hét schoonmaakbedrijf van de regio Leusden – Amersfoort.’

Het klinkt eenvoudig, maar het nakomen van afspraken is cruciaal. Succlean is inmiddels uitgegroeid tot het grootste schoonmaakbedrijf van Leusden en is het als enig Leusdens schoonmaakbedrijf in het bezit van het OSB-Keurmerk. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons offerte-formulier