Home / Onze Collega Chantal Van Lieshout In Finale Schoonmaker Van Het Jaar

Chantal van Lieshout

Onze collega Chantal van Lieshout in finale Schoonmaker van het Jaar

18.09.2023.

Op 20 september wordt de beste schoonmaker van Nederland gekozen. Van de 150.000 professionals die werkzaam zijn in de schoonmaakbranche, strijden de beste 10 voor de titel Schoonmaker van het Jaar. Onze Chantal is één van de finalisten.

Alle schoonmaakbedrijven van Nederland konden hun beste krachten nomineren. Van de 120 aanmeldingen zijn 10 finalisten gekozen. Chantal van Lieshout is nu doorgedrongen tot deze beste tien. Chantal werkt namens Succlean bij o.a. Stichting Woongroep Amervoorde. In de voorrondes heeft zij niet alleen haar kennis van het vak moeten tonen, maar vooral de liefde voor het vak.

Meer informatie over Chantal van Lieshout:

“Hoi, ik ben Chantal en ik hou van schoonmaken”, begint Chantal Lieshout haar finalistenfilmpje.

Wij zijn erg trots op de finaliste. Remco Thiecke complimenteert Chantal: “Je bent écht een topcollega, je komt altijd met de fiets naar je werk, je doet altijd net even dat stapje extra en je hebt zelfs je prikker klaar om onderweg ook nog even rommel op te ruimen.”

De jury concludeert: “Chantal geeft tips, is altijd bereidwillig, vrolijk, werkt hard en geeft collega’s arbeidsvitaminen. Dat is het totaalpakket. Chantal is enorm trots op haar werk en wordt blij van schoonmaken, ze vertelt er veel over. Chantal heeft zelf gedeeld dat ze genomineerd is als halve finalist, wat leidde tot een artikel in het AD.”

Bekijk het filmpje van Chantal: https://youtu.be/d1ZxiZXdiN4?si=W7dLeAyJrFW8xzDv

Verkiezing op 20 september
Schoonmakers zijn essentieel. Zonder schoonmakers wordt er niet geopereerd in ziekenhuizen, komt voedselproductie stil te liggen en kunnen bedrijven niet functioneren. En toch krijgt de schoonmaker maar weinig respect. Deze vreemde paradox moet doorbroken worden. De Schoonmaker van het Jaar verkiezing geeft schoonmakers het podium dat ze verdienen. Na een uitgebreide voorronde zijn de tien beste kandidaten uit de 120 aanmeldingen geselecteerd. Op 20 september wordt bekend gemaakt wie de allerbeste vertegenwoordiger van het schoonmaakvak is.Gerelateerde artikelen

Er zijn geen artikelen gevonden.

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?