Home / Huismeester Informatie

Huismeester

Bent u op zoek naar een huismeester die u kan ondersteunen? Een huismeester van Succlean is de oplossing. Onze huismeesters zorgen ervoor dat uw pand schoon is en houden toezicht op de huishoudelijke diensten. U kunt een huismeester inzetten voor uw bedrijfspand, zorginstelling, wooncomplex of voor andere grote instellingen. Bent u benieuwd wat onze huismeester voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet een huismeester?

We begrijpen het als u zich afvraagt wat is een huismeester doet. De huismeesters van Succlean zijn het aanspreekpunt voor gasten, bewoners en medewerkers. Ze kunnen bij een huismeester terecht voor vragen over de veiligheid, schoonmaakopdrachten, kleine reparaties, en het onderhoud van bepaalde ruimtes. Wij van Succlean vinden het erg belangrijk dat onze huismeesters oplossingsgericht, ondernemend, dienstverlenend en klantvriendelijk zijn. Heeft u vragen over de taakomschrijving van een huismeester? Stel ze gerust.

Een huismeester van Succlean zorgt voor een veilig pand 

Bij Succlean bent u ervan verzekerd, dat een ervaren en zorgvuldige huismeester, uw pand verzorgt en beheert. Een huismeester van Succlean is er om de verschillende werkzaamheden en het onderhoud voor u uit handen te nemen. Op deze manier bespaart u tijd en energie. Onze huismeesters hebben de juiste opleiding op zak en beschikken over technische en sociale vaardigheden. Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s.  Bent u enthousiast geworden en bent u benieuwd of de functie van huismeester voor uw organisatie optimaal is? Vraag nu online een offerte aan!

Succlean is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Benieuwd wat wij nog meer doen? Succlean is een schoonmaakbedrijf in Leusden en omstreken. U kunt ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. Wij vinden communicatie erg belangrijk en om die reden heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt. Ons team is altijd betrokken, betrouwbaar en dichtbij. Wij helpen u graag door u met bepaalde werkzaamheden te ontzorgen. Ook voor een huismeester zorginstelling kunt u bij ons terecht.  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Ons werkgebied

Huismeester Amersfoort

Huismeester Utrecht

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?