Home / Huismeester Amersfoort

Huismeester Amersfoort

Bent u op zoek naar een visitekaartje voor uw bedrijf? Wij van Succlean zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf en kunnen voor u een huismeester in Amersfoort aanleveren. Een huismeester beheert het gebouw en is een goede gastheer/gastvrouw voor uw bezoekers. Een huismeester zorgt ervoor dat uw pand een veilige, gastvrije en veilige zone is. Succlean probeert u op deze manier volledig te ontzorgen. Zou u graag meer informatie willen over een huismeester in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op.

Wat kunt u verwachten bij een huismeester van Succlean?

Bij de schoonmaak van kantoren hebben onze medewerkers altijd schoonmaak van hoge kwaliteit als uitgangspunt. Naast de werkzaamheden in het logboek, die als leidraad dient, kijken onze medewerkers ook verder. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers proactief werk leveren, om zich heen kijken “wat vies is moet schoon”. Op deze manier proberen wij de kwaliteit op een hoog niveau te houden en net dat stukje extra dienstverlening te leveren. 

Ook heeft u een vast aanspreekpunt waarmee u regelmatig de schoonmaak van kantoren mee bespreekt. Op deze manier streeft Succlean als schoonmaakbedrijf voor kantoren naar het gewenste en gezamenlijk beoogde resultaat!

De voordelen van Succlean

Waarom kiezen voor Succlean? U krijgt bij ons meer voordelen dan u denkt. U krijgt bij ons niet alleen een vaste medewerker op locatie maar ook zijn we telefonisch altijd bereikbaar. Bij ons kunt u meer krijgen dan alleen een huismeester in Amersfoort. Naast onze huismeesters kunt u ons ook inschakelen voor: schoonmaakonderhoudsanitaire productenglasbewassingspecialistische reinigingindustriële reiniging en bedrijfscatering. Wij zorgen ervoor dat het écht schoon is.

Voor welke organisaties zijn een huismeester geschikt?

Bent u aan het twijfelen over een huismeester in Amersfoort? Uit onze ervaring weten wij dat een huismeester erg geschikt is voor appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra en grote bedrijven. Het kan ook erg handig zijn voor VVE. Een huismeester is ook nog eens veel voordeliger dan wanneer u een bedrijf inschakelt om alle klusjes op te lossen. Dus bent u op zoek naar een huismeester in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook eenvoudig online een offerte op maat aanvragen.  Wij voorzien u graag van alle informatie.

Neem direct contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?