Home / Evenementen Schoonmaak

Evenementen schoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner voor uw evenement? Kies dan voor de schoonmaakprofessionals van Succlean!

De schoonmaak voor, tijdens en na een evenement moet goed geregeld zijn. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit dat op een plek waar veel mensen samenkomen de hygiëne op orde is. Virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers mogen geen kans krijgen. Bovendien draagt een professioneel schoonmaakbeleid bij aan een positieve beleving van uw evenement. Succlean helpt u daar graag bij!

Ontdek de complete schoonmaakoplossingen voor uw evenement

Succlean bestaat uit een team van schoonmaakprofessionals dat al meer dan 16 jaar ervaring heeft in diverse sectoren. Evenementen schoonmaak is daar één van. Succlean biedt complete schoonmaakoplossingen voor het schoonmaken van evenementen, wat betekent dat u volledig ontzorgd wordt. Of het nu gaat om het festivalterrein schoonmaken, glasbewassing, het leveren van sanitaire producten of specialistische reiniging: Succlean heeft alle kennis en kunde in huis! Onze schoonmaakdeskundigen weten precies wat uw organisatie nodig heeft voor een hygiënisch verloop van uw evenement.

Professionele schoonmaak en meer

Succlean staat voor betrokken, betrouwbaar en beter. Deze kernwaarden maken dat wij graag net dat beetje meer doen dan een ander. Dat maakt ons meer dan een schoonmaakbedrijf. Want naast evenementen schoonmaak biedt Succlean een extra service waar u gebruik van kunt maken. U kunt namelijk via ons een huismeester en/of receptionist(e) inhuren voor uw evenement. Maak het makkelijk voor uzelf en geef uw evenement hiermee een professionele uitstraling. Zo wordt u volledig ontzorgd met als bijkomend voordeel dat u slechts Succlean als aanspreekpunt heeft voor een aantal onmisbare diensten voor uw evenement. Heeft u nog andere specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Succlean staat graag voor u klaar, wanneer u maar wenst!

Het inrichten van een schoonmaakbeleid voor uiteenlopende evenementen is Succlean niet vreemd. Zo draaien wij ons hand niet om voor grote, meerdaagse festivals waarbij de focus ligt op bijvoorbeeld het festivalterrein schoonmaken. Bij dit type evenementen schoonmaak hoort natuurlijk flexibiliteit van onze kant, zodat wij altijd voor u klaar kunnen staan. Daarom biedt Succlean de schoonmaak van evenementen aan op de momenten wanneer ú daar behoefte aan heeft. Dit betekent dat onze schoonmaakprofessionals inzetbaar zijn in zowel nachten, weekenden als op feestdagen. Succlean is er voor u!

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert - Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Een schoon evenement in diverse regio’s

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner voor uw evenement? Succlean staat voor u klaar in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk en Barneveld! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?