loader image

Evenementen schoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die schoonmaakt na evenementen? Ons team van Succlean helpt graag met schoonmaken. Met onze 16 jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten wij hoe we kwaliteit moeten leveren. Succlean staat voor betrouwbaar en betrokken. Daarom krijgt u altijd een beter resultaat. Wij werken volgens de richtlijnen die samen afgesproken zijn. Daarnaast is de schoonmaak in de nachten, weekenden en op feestdagen ook mogelijk. Zou u graag meer informatie willen over evenementen schoonmaak? Neem gerust contact met ons op.

Ons schoonmaak aanbod

 

Wij zorgen ervoor dat er na het evenement wordt schoongemaakt. Kwaliteit van schoonmaak staat bij ons voorop. Succlean biedt verschillende oplossingen voor schoonmaak. Zo kunnen wij zorgen we voor het schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing, specialistische reiniging en industriële reiniging. De producten waar we mee werken zijn allemaal milieubewust en ecologisch. Succlean is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatering. Wij werken in de regio Utrecht, Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk en Barneveld. Meer weten over ons aanbod? Stel uw vraag aan onze medewerkers. 

kantoren schoonmaak

Wij dragen het Keurmerk Schoon

Elk jaar wordt ons schoonmaakbedrijf gecontroleerd op vakkundig en nauwkeurig schoonmaken, het naleven van regels en wetten, houden van de CAO en waarborgen van veiligheid en verzekerd zijn. Dit komt omdat wij het Keurmerk schoon dragen. Dit keurmerk is sinds 2013 het keurmerk van de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Voorheen heette dit het OSB keurmerk.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf?

Hulp nodig met de schoonmaak na een feestje? Wij van Succlean helpen graag. Met ruim 100 schoonmakers en medewerkers zijn wij in staat om het naar uw wens schoon te maken. Wij zetten vaste medewerkers op locatie zodat de communicatielijnen kort blijven. Onze schoonmakers zijn avonden, nachten en op feestdagen beschikbaar. Zou u graag alvast online een offerte willen aanvragen? Dat kan. Binnen 1 werkdag krijgt u een reactie. 

‘Doordat we regelmatig hockeytoernooien en feesten organiseren, hebben we vaak op het laatste moment extra schoonmaak nodig. Met een telefoontje naar Succlean heb ik dat altijd zo geregeld. Ons vorige schoonmaakbedrijf had erg veel moeite met de dynamiek van onze hockeyclub en kon daardoor de gewenste kwaliteit niet op tijd leveren. Schoonmaakbedrijf Succlean denkt mee en is uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.’

Frans van Gemert, Hockeyclub Amersfoort (AMHC)

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.