Home / Bioscoop Schoonmaak

Bioscoop schoonmaak

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt

Een avondje naar de bioscoop is voor de meeste mensen een leuke bezigheid, maar voor de cinemazalen zelf komt er natuurlijk heel wat bij kijken. Zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van een bioscoopzaal.

Hiervoor is het belangrijk dat de cinemazaal of organisatie gebruik maakt van de diensten en expertise van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, zoals Succlean. Wij zijn dé schoonmaakpartner voor de zakelijke markt. Naast schoonmaakonderhoud kunnen wij u ook voorzien van sanitaire producten, glasbewassing, een huismeester of receptioniste. Bij Succlean heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw diensten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Succlean als schoonmaakbedrijf voor uw bioscoop

  • Een grondige reiniging op ieder moment

  Het schoonmaken van een bioscoop vereist in de eerste plaats een grondige, complete aanpak waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. In een bioscoopzaal ligt overal viezigheid: van etensresten op de grond of op moeilijk bereikbare plaatsen, tot vetvlekken of frisdrank vlekken op de tapijten, het zijn slechts enkele voorbeelden.

  Als bioscoopzaal of bedrijf wilt u dan ook enkel gebruik maken van een schoonmaakservice die professioneel en grondig te werk gaat op de momenten dat het u uitkomt en de film is afgelopen. Bij Succlean bent u daar zeker van! Onze schoonmakers zijn op avonden, nachten en op feestdagen beschikbaar.

  • Extra services en taken mogelijk

  Daarbij is het bij het schoonmaken van een bioscoop ook van belang dat er eventuele extra diensten en taken mogelijk zijn. Bij Succlean gaat het immers verder dan gewoon het grondig schoonmaken van uw bioscoopzalen en andere ruimtes. Ook bijvoorbeeld het wassen van glazen, specialistische reinigen en het aanleveren van een huismeester of receptioniste behoren tot de mogelijkheden.

  Kortom, de mogelijkheden bij Succlean zijn zo goed als oneindig, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de schoonmaak van uw bioscoop en alles wat erbij komt kijken.

   • Altijd beschikbaar in verschillende regio's
   Ten slotte is Succlean als schoonmaakbedrijf altijd 24/7 beschikbaar, zodat u nooit met een vieze bioscoopzaal zit. Dit is natuurlijk van groot belang als u wilt dat de zalen van uw bioscoop altijd schoon zijn.

   Neem contact met ons op

   Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

   Doelgerichte schoonmaak voor elke branche

   Benieuwd wat Succlean voor jouw organisatie kan betekenen?