loader image

Schoonmaak in zorginstellinng

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Zou u graag willen dat een schoonmaakbedrijf komt schoonmaken in uw zorginstelling? Succlean is het schoonmaakbedrijf die u zoekt. Wij werken volgens de richtlijnen die samen afgesproken zijn. Onze schoonmakers weten dat hygiëne in de zorg extra belangrijk is en daarom leveren wij ook kwaliteit. Voor meer informatie over schoonmaak in zorginstellingen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Naast onze schoonmaakdiensten kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste.

Ons schoonmaak aanbod voor in de zorg

Succlean wilt u graag ontzorgen met schoonmaken in een zorginstelling. Wij bieden verschillende oplossingen aan zoals schoonmaakonderhoud, sanitaire producten, glasbewassing en specialistische reiniging. Onze schoonmaakproducten zijn ecologisch en milieuvriendelijk. Als schoonmaakpartner kunnen we samen de werkdruk in de zorg verlagen en helpen wij u graag. Ons schoonmaakbedrijf kan u ondersteunen in de regio Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Leusden, Nijkerk en Soest. Op welke manier kunnen wij u ontzorgen met schoonmaken? Neem gerust contact met ons op.

Wij dragen het Keurmerk Schoon

Elk jaar wordt ons schoonmaakbedrijf gecontroleerd op vakkundig en nauwkeurig schoonmaken, het naleven van regels en wetten, houden van de CAO en waarborgen van veiligheid en verzekerd zijn. Dit komt omdat wij het Keurmerk Schoon dragen. Dit keurmerk is sinds 2013 het keurmerk van de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Voorheen heette dit het OSB-keurmerk.

schoonmaak in de zorg

‘We hechten veel waarde aan hygiëne binnen ons gezondheidscentrum. Schoonmaakbedrijf Succlean heeft voor ons de meerwaarde van een schoonmaakbedrijf bewezen. Voor spoedklussen kunnen we ook altijd bij Succlean terecht. Zelfs voor vervelende graffiti op onze buitenmuur heeft dit schoonmaakbedrijf een goede oplossing.’

Menno Werrie

Gezondheidscentrum Zielhorst, Amersfoort

Waarom kiezen voor Succlean?

Er zijn veel diverse schoonmaakbedrijven, maar wat onderscheidt ons van de rest? Succlean zet vaste medewerkers in uw zorginstelling om de schoonmaak te verzorgen. Door vaste schoonmakers te gebruiken heeft u altijd een standaard aanspreekpunt en is de communicatie in korte lijnen. Net zoals in de zorg werken wij dag, nacht en feestdagen. Ons team bestaat uit 100 medewerkers die graag voor u klaar staan. Schoonmaakbedrijf Succlean staat voor betrouwbaar en betrokken. Daarom krijgt u altijd een beter resultaat. U kunt online een offerte op maat aanvragen. Wij reageren binnen 1 werkdag. 

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.