loader image

Schoonmaak tandartspraktijken

Uw schoonmaakpartner voor de zakelijke markt
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort of omstreken voor uw tandartspraktijk? Dan bent u bij Succlean aan het juiste adres. Wij zijn méér dan alleen een schoonmaakbedrijf. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud van uw tandartspraktijk. Maar naast onze schoonmaakdiensten als schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging en industriële reiniging kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van bedrijfscatering, het aanleveren van een huismeester of receptioniste. 

Het voordeel hiervan is dat u compleet ontzorgt wordt door Succlean. U heeft daarnaast slechts één aanspreekpunt voor alle diensten die u bij ons af neemt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

‘We hebben regelmatig contact met het team van Succlean. Als er problemen zijn, worden die altijd snel opgepakt. Na sluitingstijd zorgt Succlean ervoor dat we de volgende dag weer in een hygiënische kliniek kunnen werken. Werkzaamheden die overdag kunnen plaatsvinden worden ook overdag uitgevoerd. Op deze manier hebben we een sterke relatie opgebouwd door de jaren heen.’

Gerry Sies

Kliniek voor Tandheelkunde Amersfoort

Uw schoonmaakbedrijf altijd beschikbaar

Neem contact met ons op

 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.